June 6 | by Denisia Balauta
Suraj Sharma in sezonul 4 din Homeland

Cariera lui Suraj Sharma a luat o întorsătură drastică – starul din „Life of Pi” va juca un rol în cel de-al 4-lea sezon din serialul dramatic „Homeland”. Actorul crescut în New Dehli, student în New York, pe care l-am vzut de curând pe micile ecrane alături de Jon Hamm în „Million Dollars Arm”, se va alătura echipei thriller-ului CIA, în rolul lui Aayan Ibrahim, un student la medicină, pakistanez, a căror drumuri s-au intersectat cu cele ale lui Carrie Mathison.

La începutul săptămânii acesteia Showtime a anunțat că s-au mai alăturat alți doi actori la această proucție și anume Corey Stoll în rolul șefului de secție CIA din Pakistan și Laila Robins în rolul ambasadorului Pakistanului.

Filmarea celui de-al 4-lea sezon al acestei producții va începe la sfârșitul acestei lui, în Africa de Sud, iar acțiunea vea avea loc în Islamabad și Kabul. „Homeland” va reveni cu noi episoade pe micile ecrane din toamna anului acesta.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.