June 12 | by Denisia Balauta
Suits – S4E1 – Confruntari si consecinte

Sezonul 4 din „Suits” a avut marea premieră, în care am văzut noi controverse și lupte, de această dată între Mike și Hervey. Cei doi nu se puteau adapta deloc cu noile lor statute, care le afecta foarte mult viețile profesionale. Pe lângă toate acestea vedem că o altă forță este extrem de determinată să destrame firma Pearson Specter.

La departamentul amoros vedem că Harvey stă destul de bine, chiar dacă Scottie a dispărut din peisaj – acesta ăși petrece nopțile și diminețile cu o domnișoară minunată. Nu mă aștept ca relația dintre cei doi să devină serioasă, fiindcă este totuși vorba de Hervey. Nu cred că vom apuca nici să-i aflăm numele că va si dispărea.

Harvey rămâne totuși acasă pentru„micul dejun”, lucru care nu-l putem spune și despre Jessica, care pleacă la serviciu în timp ce iubitul ei încă era la duș. Mă bucur să o văd activă pe aceasta și înafara biroului de avocatură, dar spre deosebire de Harvey, aceasta ajunge mereu la timp la firmă, chiar dacă are și o viață personală.

Între timp îi vedem pe Mike și Rachel mai adorabili ca niciodată. În ciuda programului extrem de încărcat pe car-l aveau amândoi, cei doi își fac timp unul pentru celălalt – timp în care se ascultă, se sfătuiesc și fac planuri. Cuplurile care colaborează, rămân împreună!
Mike era disperat să încheie o afacere foarte importantă pentru firma lui, dar planul lui era puțin cam neconvențional. În loc să procedeze mult mai simplu, se complică și îi cere ajutorul directorului firmei, Walter Gills, pentru a fi sigur că își va atinge scopul. Walter refuză inițial planul lui Mike, dar aceasta nu-i descurajează pe avocatul nostru.

Mike nu numai că circulă într-o limuzină, la noul său job, ci are și propria lui asistentă și un birou. A nimerit lozul cel mare! Cu toate acestea Mike încă avea un șef căruia trebuia să i se supună. Jonathan Sidwell (șeful lui) se asemăna foarte mult cu Harvey, fapt ce nu l-a încântat prea tare pe Mike.

„Plimbarea” lui Mike nu va fi una senină și fără intemperi, din contră atitudinea lui mai puțin ortodoxă pentru a prelua Gillis Industries l-a făcut să iște un război între el și Harvey.

Mike nu mai era subalternul lui Specter și avea de gând să-și demontreze independența. Relația lor degenerează foarte tare, când Harvey îi refuză oferta, fără ca măcar să o analizeze. Mike prinde curaj și-i spune că își va aduce planurile la îndeplinire fie că vrea el, fie că nu. Cei doi se luptă unul cu celălalt și ajung să piardă amândoi.

Împotriva sfatului Donnei, Harvey îi dă o zi liberă lui Rachel, pentru a-i transmite prin ea un mesaj lui Mike. Acesta o pune pe Rachel într-o poziție foarte ciudată – era nevoită oarecum sp aleagă între viața sa personală și cea profesională. Pentru a complica mai tare lucrurile și pentru a-i demonstra fostului său asocial că este mai puternic decât el, Harvey o numește pe Rachel asociata lui.

Dacă inițial era vorba doar de putere, acum vedem că treburile se complică și devin toate niște chestiuni legale. Harvey încearcă să recurgă la planul lui Mike de a obține Gillis Industries, dar este mult prea târziu. În acel moment vedem că i se cere să-l asiste pe Logan Sanders în ostila sa „cucerire” a Gillis Industries.

Fie ca cel mai puternic să câștige! Aceasta dacă nu cumva cei doi decid să-și unească forțele și să câștige cu siguranță.

Eric Woodall nu se lasă așa ușor, insistă să domine firma Pearson Specter, folosindu-se de o investigație SEC, pentru a-i face rău firmei. Problema lui era că și-a ales investitorul greșit, pe Jeff Malone.

În loc să se folosească de puterile legale împotriva fimei Pearson Specter, acesta dorește un post în aceas firmă – pentru a avea mai mulți bani, mai mult prestigiu și pentru a putea lucra alături de iubita lui, Jessica. Va fi foarte interesant ce va urma!

Din momentul în care l-am văzut pe Jeff pășind în biroul am realizat că el este iubitul Jessicăi, fiindcă chestiunile de genul acesta îl fac pe „Suits” amuzant și interesant. Dacă Scottie a plecat, vedem că acum este rândul Jessicăi să se împartă între viața personală și cea profesională. Se pare că toate femeile din acest serial par a avea aceleași probleme.

Dacă Jeff va lucra la Pearson Specter, Louis va fi devastat. Acesta face greșeala de a păstra informația legată de investigația SEC pentru el, iar mai apoi aplicând sfatul lui Harvey într-o situație total nepotrivită, ajunge să plătească cu vârf și îndesat pentru faptele comise. Când Louis a realizat ce făcuse, a avut nevoie de sprijin pentru a-și reveni. De data aceasta se pare că sprijinul îi vine chiar din partea iubitei lui, Katrina, care-i pare a fi alături mereu. Chiar dacă nu poate să pună capăt problemelor în totalitate, poate va reuși să-l ajute cumva.

 

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.