June 5 | by Denisia Balauta
Suits: Detalii despre sezonul 4

Mai este doar o săptămână până la marea premieră a celui de-al 4-lea sezon al dramei cu avocați, „Suits”. Cum până acum am tot așteptat să mai aflăm câte ceva despre ce se va întâmpla în acest nou sezon, se pare că acum vom și afla câteva detalii destul de importante.

Dacă cu toții ați crezut că Mike nu va pleca cu adevărat de la firma Pearson Specter, nu va renunța la munca lui de atâția ani, doar pentru a avea un post pentru care era calificat, vă înșelați – acesta chiar va plecat definitiv din acea firmă și va lucra ca investitor bancar. Noul său șef se va numi Jonathan Sidwell și îl va trata pe Mike cu un deosebit respect, care de altfel i se și cuvine.

Noua relație dintre Harvey și Mike va fi una total neobișnuită – Mike va fi clientul lui Harvey, ceea ce nu-i este deloc ușor. Mike se luptă pentru a-i arăta că este independent, iar Harvey se pare că nu poate accepta încă noul post ocupat de Mike, îl voia înapoi.

Pe Rachel o vedem în continuare angajata fidelă la Pearson Specter, în timp ce studia Dreptul. Viața ei profesională și personală începea să se cam bată cap în cap și se afla oarecum între ciocan și nicovală. Tensiunea va crește, la fel de tare și repede ca și complexitatea acestui serial.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.