June 10 | by Andreea Doanca
The Sopranos detronat de Game of Thrones!

Oficial, ”Game of Thrones” este cel mai urmărit serial al HBO din toate timpurile! După cum ne așteptam cu toții, ”Game of Thrones” încheie cel de-al patrulea sezon cu un rating excepțional! 18.4 milioane de oameni urmăresc săptămânal faimosul serial, depășind cu 200,000 media ”The Sopranos”.

Cel mai vizionat sezon al legendarului serial ”The Sopranos” a înregistrat 18.2 milioane de telespectatori în anul 2002. ”Game of Thrones” a depășit acest record de rating cu două episoade înainte de finalul sezonului 4. Probabil urmează un nou record cu ocazia episodului final al sezonului!

Spre deosebire de sezonul 3, ”Game of Thrones” a înregistrat o creștere de 4 milioane de telespectatori, iar cifrele nu se vor opri aici cu siguranță.

Vă reamintim că serialul a fost reînnoit cu încă două sezoane în luna aprilie. Pentru a vă readuce aminte de succesul acestui serial, vă informăm că volumele lui George R.R. Martin au fost vândute ca pâinea caldă, au fost create patru jocuri video inspirate din acțiunea serialului, chiar și trei sortimente de bere ”Game of Thrones” au fost create de către Brewery Ommegang. La toate acestea se adaugă titulatura de cel mai piratat serial al anului 2013

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.