June 12 | by Andreea Doanca
Sirens primeste sezonul 2!

FOX reînnoinește prima sa comedie originală produsă de Denis Leary! ”Sirens” a primit sezonul 2 după un prim sezon care a câștigat un număr semnificativ de telespectatori.

Comedia este bazată pe serialul britanic și urmărește povestea a 3 paramedici din Chicago și a debutat în data de 1 mai. Protagoniștii salvau în fiecare zi viața cuiva, însă aveau grijă să își complice relațiile personale mai tot timpul. După ce a citit scenariul noului serial, Leary a ezitat să urce și el pe scenă și să interpreteze un rol alături de actorii din echipa sa și a preferat să-i instruiască din umbră.

Adevăratul protagonist al acestui show este Johnny Farrell (Michael Mosley), care de curând se despărțise de iubita lui, Theresa (Jessica McNamee). Aceasta i-a propus să se mute împreună, dar din cauza unei fobii inexplicabile de asumare a vreunui angajament, acesta a refuzat invitația ei, fapt ce a adus la despărțirea lor.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.