June 11 | by Andreea Doanca
Pretty Little Liars primeste inca doua sezoane!

Iată-ne ajunși în ziua premierei sezonului 5 din ”Pretty Little Liars”! În afara surprizelor pe care le vom discuta în articolul despre primul episod al sezonului, vă bucurăm ziua cu o veste minunată! ”Pretty Little Liars” a fost reînnoit pentru încă două sezoane!

Se pare că ”A” va mai rămâne mult timp în Rosewood! ABC Family nu a privit cu indiferență succesul acestei drame și a profitat de succesul acesteia pentru a anunța oficial sezonul 6 și 7. Anul viitor, în 2015, este programat să debuteze sezonul 6, iar sezonul 7 urmează a fi lansat în anul 2016. Detalii cu privire la numărul episoadelor nu au fost făcute publice, dar probabil că fiecare sezon va conține 22-25 de episoade, ca și până acum.

”Pretty Little Liars” este cel mai bine cotat al ABC Family. De la debutul din 2010, serialul s-a menținut printre principalele preferințe ale telespectatorilor, fiind printre primele 15 cele mai menționate seriale de pe Twitter.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.