February 6 | by Patricia Cojocaru
Nashville – S2E14 – Lamar este liber din nou!

În cel mai recent episod din ”Nashville, se pare că firele narative ale acestui sezon încep să se pună cap la cap. Avery și Juiliette dau în sfârșit dovadă că pot fi un cumplu advărat în timp ce Lamar iese din închisoare. Mai mult, Raina arată splendid în noul ei videoclip intitulat ”Somebody” însă prioritatea ei actuală este de a-l întâmpina cum se cuvine pe tatăl ei. Dacă încă nu ați urmărit cel mai recent episod din ”Nashville”, puteți începe prin a urmări PROMO-ul de mai jos!

Așa că decide să organizeze o petrecere de bun veint la care până și Tandy participă. Ea se simte vinovată pentru faptul că refuzul de a depune mărturie în favoarea lui l-a adus printre gratii, însă ea știe că a făcut ceea ce trebuia. Rayna nu putea înțelege motivele pentru care Tandy nu vrea să-și revadă tatăl, dar vizita lui Teddy clarifică totul. El îi spunei Rainei că Lamar este răspunzător pentru moartea lui Peggy și că numai lipsa de cooperare a lui Tandy l-a făcut să înfunde închisoarea.

Mai târziu, Tandy confirmă spusele lui Teddy. Ea adaugă că a vrut să-l vadă pe Lamar la închisoare pentru a răzbuna moartea mamei lor, pe care se pare că el ar fi omorât-o. Pentru a-și convinge sora, Tandy îi arată raporturile detectivului privat pe care l-a angajat să afle mai multe detalii despre moartea ammei lor – și toate indiciile punctează spre Lamar.

Așa că Rainei nu-i mai rămâne decât să-și confrunte tatăl și să afle care e adevărul chiar din gura lui. El recunoaște că a fost prezent la moartea soției sale, pentru că după ce aceasta a decis că-l va părăsi definitiv, el a început s-o urmărească cu mașina în speranța că va mai putea vorbi cu ea încă odată. Acela a fost însă și momentul în care ea intrat în coliziune cu un terasament și a murit pe loc.

O altă parte importantă a episodului s-a concentrat pe Juilliete. Ea încearcă să fugă de ochii presei în apartamentul lui Avery, dar viața de acasă nu-i priește. Din păcate, tânăra (fostă-)vedetă se plictisește crunt, așa că a decis să înlocuiască mobila din casa iubiului ei fără permisiunea acestuia! Desigur, Avery o încurajează să iasă și să spună lumii tot ce are de spus. Nu poate sta închisă într-o colivie toată viața, nu-i așa?

Dar Juiliette nu apucă să ia decizia de a reveni în spațiul public de una singură, pentru că impresara ei o găsește cu relativă ușurință. Însă faptul că ea iese în sfârșit din casă îi readuce realția cu Avery pe un pilon mai normal și mai pozitiv, iar cei doi sunt acum convinși de faptul că pot construi ceva mai mult împreună.

Însă episodul se încheie pe un ton tensionat. În cele din urmă, Raina vrea să știe dacă Lamar a avut ceva de-a face cu moartea lui Peggy, însă tăcerea acestuia spune totul. Așa că Raina îi interzice să se mai apropie de copii și îl dă afară din casă. Lamar nu mai are altceva de făcut decât să îl confrunte pe Teddy, pentru a afla dacă el este cel care i-a spus Rainei presupusul adevăr. Însă într-un exces de furie, se pare că Lamar suferă încă un atac de cord. Episodul se încheie în timp ce Teddy îl privește pe Lamar zbătându-se, în timp ce nu face absolut nimic pentru a-l salva.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.