February 6 | by Andreea Doanca
Mind Games debuteaza luna aceasta! Urmariti trailer-ul!

După două săptămâni de rating dezastruos pentru drama debutantă ”Killer Women”, ABC a hotărât anularea ultimului set de episoade ale Sofiei Vergara și a mutat premiera ”Mind Games” mai devreme. Inițial, serialul trebuia să debuteze în luna martie, însă premiera a fost mutată pentru data de 25 februarie.

Serialul spune povestea a doi frați care conduc o firmă de consultanță ce oferă soluții clienților bazate pe manipulare psihologică. Frații, Ross și Clark Edwards sunt parteneri la The Edwards Agency, a cărei ideologie este că deciziile oamenilor sunt influențate de mediul înconjurător. Clark este fost profesor universitar, expert în comportamentul persoanelor, psihologie și motivație. Fratele cel mare, recent eliberat din închisoare unde a petrecut 2 ani pentru fraudă, a venit cu ideea aceasta de afacere pentru a câștiga milioane de dolari.

Aruncați o privire la trailer-ul serialului!

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.