May 30 | by Denisia Balauta
Marilyn Manson si Annabeth Gish in Sons of Anarchy

Sezonul final al serialului „Sons of Anarchy” ne va prezenta o nouă latură a lui Marilyn Manson. Muzicianul va interpreta rolul unui deținut foarte periculos în cel de-al șaptelea sezon din această producție, pe nume Ron Tully și va apărea în mai multe episoade ale serialului.

Pe Annabeth Gish o vom vedea în rolul lui Althea Jarry, noul șerif care se ocupa cu cazurile de la omucideri, împreună cu șeriful Eli Roosevelt și Tara Knowles. Gish va fi nevoită să filmeze pentru două producții în același timp, fiindcă va avea loc și marea premieră a serialului „The Bridge” în această vară și știm că ea face parte din protagoniștii producției.

Pe Marilyn Manson am mai avut ocazia să-l vedem pe micile ecrane în două episoade din „Californication”, dar și în „Eastbound and Down”. Cel de-al șaptelea sezon al serialului „Sons of Anarchy” va avea marea premieră în această toamnă.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.