June 12 | by Georgeta Paunescu
Major Crimes – S3E1 – Adevaruri ascunse

Major Crimes revine cu un nou sezon și cu un episod în care se descoperă tot felul de secrete. Major Crimes este un spin-off al serialului The Closer și urmărește viața de după plecarea lui Brenda Leigh Johnson din LAPD și alegerea lui Sharon Raydor în calitate de șef al diviziei Major Crimes. Episodul care deschide sezonul 3 prezintă un caz în care atât tatăl, cât și cei doi copii sunt dați dispăruți. În cercetările făcute pentru a-i găsi pe copii, echipa de investigație descoperă secrete de familie incriminatoare.

Rusty începe să plece în diverse călătorii de unul singur, trezind suspiciunile lui Raydor care însă se străduiește să nu dea frâu liber scepticismului. Investigația episodului are în vedere o familie desfrânată de multă vreme, dar care s-a ascuns în spatele aparențelor. Agenții descoperă urme de sânge în dormitorul fetei dispărute, Elly. Mama copiilor, Cynthia, susține că mama ei o anunțase în legătură cu dispariția copiilor și a soțului ei, care găsise mâncarea neatinsă pe masă. Se pare că bărbatul ei, Ben, luase legătura cu un avocat pentru a divorța, deși Cynthia susține că mariajul ei nu avea nicio problemă.

Agenții descoperă cu stupoare corpurile moarte ale copiilor în niște valize. Al lui Conform spuselor medicului legist, cauza morții este intoxicarea cu monoxid de carbon. Cercetând amănunțit, agenții află că fata nici măcar nu era a soțului Cynthiei, ci a bărbatului cu care femeia avea o aventură. Cât despre sângele din dormitor, acesta îi aparține lui Ben. Așadar, unde fusese acest îngropat sau ascuns?

În camera de interogare, Cynthia își schimbă pledoaria și recunoaște că a avut o aventură cu vărul său, Tim, susținând că Elly este fiica acestuia. Pus și el sub acuzare, Tim nu mai are încotro și recunoaște că i-a ucis pe copii, deși nu intenționa să facă asta. Pe deasupra, l-a omorât și pe soțul Cynthiei. Sharon se simte vinovată pentru faptul că i-a ascuns mamei aflate în suferință adevărul despre copiii săi și că a suspectat-o de la bun început.

Pe alt plan, Rusty ascunde faptul că a reluat legătura cu mama lui biologică, cerându-i lui Provenza să nu-i dezvăluie lui Sharon nimic. Joaca de-a adevărul a făcut victime în acest prim episod al sezonului 3 din serialul Major Crimes care continuă să fie la fel de incisiv precum ne-a obișnuit până acum.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.