June 12 | by Denisia Balauta
Longmire – S3E2 – Eliberati-l pe Henry!

Henry pare a fi subiectul principal al episodului de săptămâna aceasta din „Longmire”. Acesta încă era în închisoarea Tri-County și nu o ducea prea bine acolo – era atacat, bătut și chinuit de colegii indieni de celulă.

Toate altercațiile erau iscate de către Malachi (Graham Greene), cel care fusese șerif șef, până când Longire l-a arestat pentru infracțiunile comise. Acesta părea a avea încă o foarte mare influență pe acolo, din moment ce a reușit să-i anuleze întâlnirea lui Henry cu avocatul lui și a dat câteva telefoane pentru ca Henry să nu mai aibă acces la nimic.

După ce avocatul apărării a părăsit subtil și misterios cazul acestuia și trimite un alt avocat în locul lui – unul dintre cei mai slabi avocați – pentru a-l reprezenta pe Henry, Cady ia atitudine și devine ea avocata acestuia. Nu înțeleg de ce nu a făcut aceasta până acum.

Mai târziu îl vedem pe Branch revenind la datorie mult prea devreme și într-o stare mult mai groaznică – abia mai putea sta în picioare, dar ținea cu tot dinadinsul să lucreze. Acesta avea nevoie de foarte multă odihnă, nu putea fi la datorie în acea stare îngrozitoare.

Walt a reușit să împuște doi iepuri dintr-o lovitură – i-a făcut și pe Branch și Ferg să lucreze pentru Red Pony. Branch nu mai era nevoit să urce toate acele trepte, iar Ferg avea să se ocupe de bar, în absența lui Henry.

Vic și Walt investigau asasinarea unei tinere de origine rusă, care fusese adoptată de două persoane care nu aveau material de părinți în ei. Văzând că este o persoană mai rebelă și mai problematică, părinții ei au dat-o spre adopție unei familii cu care au comunicat doar pe internet. Aceștia nu au făcut nici o investigație legată de acești părinți adoptivi, ci au dat-o în mâna străinilor fără a le păsa câtuși de puțin.

Aceată investigație îi duce pe Vic și Walt până în arizona, unde și rămân peste noapte. Aici urmează câteva scene în care întreaga audiență realizează că este o legătură destul de strânsă între cei doi. În timp ce povesteau seara la bar, o vedem pe Vic luând o gură din berea lui Walt. cei doi se simțeau atât de bine unul în compania celuilalt, încât li se părea ceva natural să împartă o bere. Walt scoate aceata în evidență, creeând astfel o situație stânjenitoare.

În timp ce se îndreptatu spre camerele lor, vedem că amândoi se întreabă cum ar fi dacă unul dintre ei ar face primul pas și și-ar mărturisi sentimentele pentru celălalt. Cei doi erau departe de casă și nu aveau să fie judecați de nimeni. Când Vic a bătut la ușa lui Walt, acesta a ezitat puțin înainte de a-i deschide. Spre uimirea lui, Vic era îmbrăcată și gata de a pleca în misiune, fiindcă a primit vestea că unul din suspecți tocmai își folosise cartea de credit la un motel care era la 30 de mile de ei.

Pe când încercau să le dea de urmă soților Guther (părinții adoptivi ai rusoaicei), vedem că aceștia sunt nevoiți să recurgă la tot felul de metode pentru a-i atrage pe aceștia către ei. Vic și Ruby se dau drept părinții unei tinere rusoaice foarte problematică, pentru a lua legătura cu „părinții adoptivi”. La întâlnirea cu Dl. Guther vedem că merge Vic însoțită de Walt de această dată.

Tânăra rusoaică nu părea a fi atât de rebelă pe cum se spunea, doar încerca să adopte poziția de soră mai mare a celeilalte fete pe care soții Guther o adoptaseră. Promițându-i surorii ei adoptive, Sophie că se va întoarce după ea, aceasta se luptă cu părinții ei adoptivi și sfârșește tragic. Walt o găsește pe Sophie și o ia cu el, iar aceasta foarte încântată îi spune că îi amintește de sora ei mai mare, încântându-i pe Walt astfel.

Acesta, la fel ca și cele de până acum, a fost un episod foarte bun și foarte emoționat – în final, când Sophie fuge în brașele lui Walt. Sunt nerăbdătoare să văd cum evoluează relația dintre Vic și Walt, fiindcă ce au ei este ceva cu totul și cu totul special. Cât despre Lizzie, oare va dispărea definitiv din peisaj? Vom afla aceasta din episoadele ce vor urma.

 

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.