May 14 | by Denisia Balauta
Lista serialelor noi din 2014-2015

Comedie

Mulaney – comedie multi-camera care prezintă viața comediantului de 29 de ani, John Mulaney a cărui viață ia o schimbare dratică când este angajat ca scriitor/scenarist de către Lou Cannon.

Blach-ish – povestea unei familii de culoare care se străduia din răsputeri să-și facă un renume în cartierul în care locuia, fiind înconjurată doar de caucazieni de rang foarte înalt.

Cristela – comedie a cărei acțiune se învârte în jurul Cristelei, o tânără mexican-americană, absolventă a Facultății de Drept, care căuta să atingă ținte mult mai înalte decât îi propusese familia ei.

Fresh off the Boat – acțiunea serialului se bazează pe viața unei familii taiwanene care tocmai s-a mutat în Orlando din Washington DC în anul 1990. Scopul acestei comedii este de a-i vedea pe aceștia trăind visul american.

Galavant – comedie-musical care prezintă dorința de răzbunare a Prințului Galavant, pe regele Richard care i-a furat iubirea vieții lui.

Manhatan Love Story – comedie romantică care prezintă diferențele dintre femei și bărbați, prin intermediul gândurilor și discuțiilor contradictorii pe care le are un cuplu proaspăt întemeiat.

Marry Me – după 6 ani de relație Jack a decis să ducă relația lui și a iubitei sale Annie la un alt nivel, hotărându-se să facă marele pas de a o cere de soție. După ce propunerea acestuia a eșuat, cei doi au decis să aștepte alte 6 luni pentru a se logodi ca la carte.

Bad Judge – rebela Rebecca Wright știe cum să se bucure de viață chiar dacă este unul dintre cei mai respectați și duri judecători din Los Angeles.

A to Z – acțiunea se învârte în jurul lui Andrew (un bărbat foarte romantic) și Zelda (care ținea bărbații la distanță) și ne prezintă cele întâmplate în viața lor, de când s-au întâlnit pentru prima dată. Cei doi ajung să formeze un cuplu după ce realizează că se cunosc de ani de zile, fără să-și fi dat seama de aceasta pănă acum.

Missing Control – comedie care ne-o prezintă pe Dr. MAry Kendricks, inginer aerospațial, lider al unei echipe de oameni de știință NASA, cu ajutorul cărora face cercetări legate de spațiul cosmic. Aceasta intră foarte des în conflict cu coechipierul ei Tom, dar când vine vorba de muncă sunt foarte serioși amândoi și au aceleași scopuri.

Mr. Robinson – povestea lui Craig, solist al unei trupe rock, care aflându-se la ananghie este nevoit să lucreze ca și profesor suplinitor la o școală, unde are grijă să-și inspire într-un mod pozitiv elevii, făcând orele de curs cât se poate de intresante.

One Big Happy – Lizzy și Luke sunt ca o familie, deși sunt doar prieteni foarte buni. Cum ambele familii ale lor s-au destrămat, cei doi decid să-și întemeieze o familie, fără implicare sentimentală, doar inseminare artificială. Partea tristă a fost că în momentul în care Lizzy a rămas însărcinată, Luke a anunțat-o că se va căsători cu Prudence, o femeie pe care acesta abia o cunoscuse.

Unbreakable Kimmy Schimidt – după 15 ani petrecuți într-un cult, Kimmy se îndreaptă spre New York unde are parte de aventurile vieții ei, bucurându-se de plăcerile care nici nu știa că eistă, până atunci.

How I Met Your Dad – spin-off al serialului de comedie „How I Met Your Mother”, care va prezenta povestea lui Sally (Greta Gerwig) și a întâlnirii partenerului său de viață, prin intermediul flashback-urilor.

Selfie – comedie inspirată din „My Fair Lady având ca personaj central o tânără pe nume Eliza Dooley (Gillian) preocupată foarte tare de rețelele de socializare și foarte puțin de relațiile sociale din viața reală. Imaginea sa are de suferit după o despărțire care devine virală, așadar apelează la ajutorul unui expert în marketing pentru a remedia lucrurile.

Dramă

Red Band Society – drama prezintă viața unor adolescenși care locuiesc într-un spital.

Gotham – dramă care urmărește viața unui detectiv pe nume James Gordon, care este logodit cu Barbara Kean și luptă împotriva corupție și pericolului din orașul Gotham, în speranța de a-l aduce la nivelul la care era în copilăria lui.

American Crime – viața unor persoane implicate într-un proces ale cărui cauze sunt problemele rasiale, ia o întorsătură drastică în urma deciziilor luate la încheierea proces.

Forever – Dr. Henry Morgan, medic legist în New York, ascunde un mare secret. Motivul pentru care studiase medicina nu era pentru a rezolva infracțiuni, ci pentru a elucida misterul cu care se lupta de mai bine de 200 de ani și anume – era nemuritor, iar motivele erau inexplicabile.

How to Get Away with Murder – brilianta, carismatica și atrăgătoarea profesoară Annalise Keating îi prinde în mrejele ei pe patru studenți de-ai săi. Acești nici nu aveau habar că aveau să aplice în viața de zi cu zi tot ce au învățat până acum la școală.

Secrets and Lies – prezintă povestea lui Ben Garner care este pe punctul de a deveni suspect al unei crime, după ce accidental a găsit trupul neînsuflețit al unui băiețel, în pădure. În urma investigațiilor făcute de detectivul Andrea Cornel, se ajunge la concluzia că Ben nu se găsește pe lista suspecților.

State of Affairs – prezintă problemele de stat cu care se confrunta analistul CIA Charleston Tucker și echipa ei, care lucrau în slujba președintelui.

Aquarius – Sergentul Departamentului de poliție din Los Angeles, Sam Hodiak are nevoie de un partener în rezolvarea unui caz, astfel Brin Shafe devine agent sub acoperire. Vinovatul este găsit și poartă numele de Charles Manson – care îi dă mai apoi numai de furcă poliției.

Emerald City – în disperarea identificării cadavrului mamei sale biologice, Dorothy Gale este trasportată într-o altă lume, lumea a regatelor, războinicilor, a magiei negre și a vărsării de sânge pentru supremație – lumea lui Oz privită dintr-o altă perspectivă foarte diferită de cea oroginală.

Odyssey – povestea sergentului Odelle Ballard care își pierde întreaga echipă în urma unui atac al jihadiștilor, al căror lider îl omorâseră ei cu ceva timp în urmă, fără să știe că este membru Al Qaeda.

iZombie – dramă care se concentrează pe povestea unei studente la medicină care se transformă într-un zombie și care este nevoită să-și ia o slujbă în departamentul de medicină legală, pentru a-și facilita accesul la creiere pe care trebuie să le mănânce, pentru a rămâne în viață. Însă, cu fiecare creier consumat, ea moștenește amintirile decedatului, iar cu ajutorul șefului său, precum și cel al unui detectiv, ea începe să soluționeze diverse cazuri de omucidere, în încercarea de a îndepărta vocile care o bântuie.

Jane the Virgin – un nou serial care are ca temă povestea unei tinere care a fost în mod accidental înseminată artificial.

Mister – Fantezie

Gracepoint – dramă criminală și misterioasă care prezintă viața locuitorilor din Gracepoint, oraș din California, în care își desfășoară toate investigațiile, detectivul Emmet Carver.

The Messengers – serial SF în care povestea se va baza pe prăbușirea unui obiect misterios pe pământ, cauzând moartea unor oameni din cauza pulsurilor energetice emise. Victimele au înviat mai apoi și vedem că ei erau trimiși pe pământ pentru a preveni populația referitor la Apocalipsa care avea să urmeze.

Constantine – serialul îl are ca personaj central pe John Constantine, un detectiv, magician și impostor malițios, inspirat din benzile desenate “New 52″ (DC Comics). Personajul Constantine a mai fost prezent pe ecrane în cadrul filmului cu același nume regizat de Francis Lawrence, avându-l ca actor principal pe Keanu Reeves.

Acțiune

The Mysteries of Laura – detectiv la Omucideri, Debra Messing încearcă să se împartă între slujba extrem de importantă pe care o avea și viața de familie formată din un soț de care avea de gând să divorțeze și doi băieți gemeni.

Allegiance – viața analistului CIA, Alex O’Connor care era specializat în operațiunile împotriva rușilor, se schimbă radical când află că părinșii lui au fost spioni ruși, iar acum pun la cale un atac terorist împotriva Statelor Unite.

6 flash

The Flash – este un serial inspirat din benzile desenate, fiind un spin-off al serialului cu super-eroi extrem de urmărit, „Arrow”.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.