May 28 | by Andreea Doanca
John Wesley Shipp va fi tatal lui Barry Allen in The Flash!

Dacă vă mai aduceți aminte, în luna februarie a acestui an, a apărut știrea conform căreia John Wesley Shipp a fost inclus în distribuția serialului ”The Flash”. De atunci și până acum, speculațiile cu privire la rolul pe care îl va avea nu au încetat. Ei bine, acum secretul a ieșit la iveală!

Shipp va interpreta rolul tatălui lui Barry Allen (Grant Gustin). Poate fi văzut în premiera spin-off-ului și s-a anunțat că aparițiile sale în cadrul show-ului nu se vor opri aici. Dacă luăm în considerare trecutul actorului în lumea eroilor din benzile desenate, alegerea sa în acest rol a fost cea mai potrivită. Shipp a jucat în rolul lui Barry Allen/The Flash în serialul de pe CBS difuzat între anii 1990-1991.

Tot în episodul de debut al serialului, Stephen Amell va avea și el o apariție episodică.

Serialul a fost gândit de creatorii ”Arrow” și este construit după povestea originală a personajului The Flash din benzile desenate. Alături de personajul principal, vor face parte din acțiunea serialului o mulțime de noi personaje fantastice din universul DC. Barry Allen/The Flash este adoptat de Detectivul West după ce mama lui fusese ucisă, iar tatăl condamnat pentru această crimă. La maturitate, Barry, devenit și el detectiv, caută să dovedească nevinovăția tatălui său.

1 Comment
Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.