June 12 | by Georgeta Paunescu
Graceland – S2E1 – Riscul, la mare cautare

Vă mai amintiți cum s-a încheiat primul sezon din Graceland? Ei bine, la fel începe și cel de-al doilea, cu multă violență și un pic de nuditate. Mai întâi, suntem transportați în urmă cu 2 săptămâni, cu Paul aflat sub acoperire, pentru că, nu-i așa, e greu să-ți dai seama că aceiași trei oameni apar în contexte diferite și produc tot felul de situații neplăcute, ba mai lasă și urme.

Paul pozează în traficantul de arme, deși n-a fi de mirare ca ceea ce face să nu facă parte dintr-o înscenare. Ținta este Leon, doar că Paul își schimbă planul când află că țintitul are știe de identitatea ascunsă a lui Mike. Că tot veni vorba de el, Mike muncește liniștit în Washington și duce viața pe care și-o imagina încă de la început. Este asistentul directorului adjunct al FBI-ului, însă investigațiile de care se ocupă încep să-l plictisească, fiind lipsite de provocări.

Nicio problemă, Paul îl scoate din rutină, lansând o ofertă de nerefuzat, plină de riscuri, înpoi în Graceland. Pe de altă parte, Jakes e exact opusul lui Mike cel întors și visează să plece din Graceland. Noi putem doar să ne bucurăm de intențiile sale, pentru că îl fac mai suportabil sau, mă rog, îl mențin într-o stare pozitivă, dominată de umor. Paul e fix invers. Câte antagonisme! Unde mai pui și că Paul e împreună cu Charlie acum, Charlie cea pe care a manipulat-o întreg sezonul trecut și a suportat consecințele acțiunilor lui. Sigur nu va dura mult relația lor sau nu va fi prea încărcată emoțional, din moment ce Charlie îl vizitează pe Juan Badillo.

S-au schimbat multe, dar altele nu s-au schimbat deloc. Cum ar fi faptul că se bea și nu se muncește. Cum Mike s-a întors, va face treaba bine, iar echipa se poate întoarce la eternele obiceiuri. Asta până când este capturat și torturat. Cum ar fi fost Graceland dacă s-ar fi îndurat să nu-i ofere o ședință de terapie intensivă traumatică? N-ar fi fost Graceland! Scapă în cele din urmă (normal!), dar își dă seama că e pe drumul cel bun (exact!).

Convoacă o întâlnire cu noua sa echipă care îi aplaudă inițiativa și privesc cu optimism operațiunea pe care o pune la cale, asta înainte de a-și da seama că va fi implicată direct și vor fi nevoiți să lucreze alături de el, desigur. Dacă vrem să vedem cum se vor înțelege mai departe, ce tensiuni se vor mai produce și cât control va reuși Mike să aibă asupra lor, nu ne rămâne decât să vizionăm episoadele celui de-al doilea sezon în continuare. Suntem de-abia la început.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.