April 9 | by Andreea Doanca
Game of Thrones primeste oficial inca doua sezoane!

HBO a reînnoit ”Game of Thrones” pentru încă două sezoane, drama urmând să ajungă la sezonul cu numărul 6. Noutățile vin la două zile după stabilirea uimitorului record de rating cu primul episod al sezonului 4.

Michael Lombardo, președinte HBO, spune despre serial că ”este un fenomen”! Bazat pe seria de romane ”A Song of Ice and Fire” a lui George R. R. Martin, ”Game of Thrones” a evoluat extrem de mult în ultimii ani, devenind cel mai de succes serial al postului de televiziune. Premiera mult așteptatului sezon 4 a fost urmărită de 6,6 milioane de telespectatori, devenind cea mai urmărită oră de televiziune HBO, depășind precedentul record deținut de finalul serialului ”The Sopranos”.

Pentru a vă readuce aminte de succesul acestui serial, vă informăm că volumele lui George R.R. Martin au fost vândute ca pâinea caldă, au fost create patru jocuri video inspirate din acțiunea serialului, chiar și trei sortimente de bere ”Game of Thrones” au fost create de către Brewery Ommegang. La toate acestea se adaugă titulatura de cel mai piratat serial al anului 2013.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.