Despre Seriale.ro

Formata in august 2013, redactia Seriale.ro se remarca prin profesionalismul si entuziasmul pe care il are pentru fiecare serial TV care le trece prin fata. Fie ca este vorba de cel mai mare blockbuster sau cel mai penibil reality show, redactia Seriale.ro va reporta daca merita sau nu sa pierdeti timpul vizionand acel episod.

Seriale.ro publica in fiecare zi recap-uri si stiri din lumea televiziunii americane (si intr-o mai mica masura cea britanica), alaturi de editoriale saptamanale si articole dedicate serialelor care, desi au fost anulate, s-au remarcat de-alungul anilor ca fiind de o calitate exceptionala.

Andreea Doanca

Andreea are 23 ani, a studiat la Facultatea de Litere, engleza-franceza si isi doreste o cariera in jurnalism. Andreea spune ca una din metodele ei preferate de relaxare sunt serialele, primul care a reusit sa o tina lipita de ecran a fost “Supernatural” despre care, spune ea, si-ar dori sa nu se mai termine. La lista de seriale preferate trebuie sa adaugam si “Desperate Housewives”, “The Borgias” sau “Game of Thrones”. Schimbam putin activitatea si va spunem ca Andreea este pasionata de volei, snowboard si isi doreste sa sara cu parasuta cat mai curand.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daniela Boca

Daniela, 23 ani, licentiata in Jurnalism si masteranda la Mass Media si Relatii Publice si-a expus ideile pentru prima data publicului in 2008. Atunci a dat startul unei serii de trei expozitii de fotografie cu caracter jurnalistic, intitulate “Scenografii temperate”, “Pseudorealitati” si “Sinestezie fotografica”. La finele lui 2011 reuseste sa imbine pasiunea pentru fotografie cu talentul scriitoricesc, remarcat si exploatat prin participarea la olimpiadele de limba romana si limba engleza. Astfel, ajunge sa ocupe pozitia de foto-reporter pentru mai multe publicatii, printre care si revista online Magico.ro. Pentru Daniela ziua se incheie cu o poveste de noapte buna, care intotdeauna se metamorfozeaza intr-un episod din serialele preferate.
 
 
 
 
 
 
 

Denisia Balauta

Denisia Balauta, absolventa a Facultatii de Litere, a debutat in literatura cu cartea “Tinerii si visele lor”, iar mai apoi a devenit redactor la ziarul “Sprijina tinerii”. S-a alaturat Asociatiei “Orasul meu drag“, unde a realizat ca pasiunea chiar depaseste orice limita.  Iubitoare fiind de seriale a devenit critic al acestora si a ales sa impartaseasca cu restul lumii ideile si parerile sale pe acest site.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Georgeta Paunescu

Georgeta este pasionata de publicitate si ii place sa scrie. Se distreaza in mod creativ, pictand frunze, coji de portocale, capace si alte obiecte neconventionale. A studiat Efecte Audiovizuale in Portugalia, descoperindu-si astfel pasiunea pentru filme si televiziune, nu doar ca spectator, ci si ca realizator, contributor ideatic, scenarist. Ii place sa experimenteze, jucandu-se cu imaginatia, scrie articole, poezii, texte literare sau creeaza diverse filmulete si imagini motivationale.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Patricia Cojocaru

Patricia Cojocaru este absolventa a sectiei de Stiinte Politice in cadrul Universitatii de Vest Timisoara, promotia 2013. Are 21 de ani si a mai studiat Sociologia in Marea Britanie. Momentan urmeaza cursurile programului de Master in domeniul Studiilor de Dezvoltare Internationala tot la Universitatea de Vest. Una principalele sale preocupari academice si profesionale este disciplina Studiilor Celebritatii, mai exact modul in care fenomenul celebritatii si al culturii mass-media isi pune amprenta asupra transformarilor societatii civile. Mediul online nu-i este strain, fiind fosta colaboratoare a site-urilor www.stiriexterne.com si a platformei online a ziarului Adevarul. In ultimii doi ani, Patricia a facut voluntariat pentru Asociatia Tineretului ONU din Romania in timp ce si-a completat pregatirea cu participarea la diverse workshop-uri de Creative Writing.

Patricia se orienteaza spre dinamica comunicarii si si-a evidentiat abilitatile in cu mai multe ocazii, in care a reusit sa se impuna castigand concursuri internationale de speaking, sau moderand conferinte in incinta Universitatii de Vest.

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.