June 16 | by Denisia Balauta
Devious Maids – S2E9 – Inscenari

Episodul de săptămâna aceasta din „Devious Maids” începe cu Carmen, care intrând într-o cafenea, îl zărește pe Ty ascuns la o altă masă. Aceasta se apropie de el și începe să-i ceară socoteală pentru că o urmărește peste tot – și la piață și la cinema, iar acum și la cafenea. Pentru a-l convinge să o lase în pace, aceasta i-a zis că nu este interesată de băieței confuzi, doar de bărbați adevărați.

După aceste replici dure, Ty s-a întâlnit cu Ethan și restul prietenilor lui. După moartea lui Alejandro aceștia nu mai avuseseră nici o reuniune și nu mai doreau să pună la cale vreun atac. Ty i-a rugat pe aceștia să mai dea o ultimă lovitură – la casa unhiului său, Spence – și i-a amenințat mai apoi că dacă nu o fac, va spune poliției cine a jefuit toate celelalte case.

Genevieve caută în disperare un donator de rinichi, dar se pare că Remi nu este compatibil. Acesta îi spune Genevievei că ar trebui să ia legătura cu familia ei din Oklahoma, dar ea nu a vrut să audă de așa ceva și l-a făcut să-i prmită că nu îi va contacta.

Între timp o vedem pe Marisol intervievând asistente medicale pentru postul de asistentă a lui Nick, pe când acesta va fi externat și va avea nevoie în continuare de îngrijiri medicale.

Adrian o confruntă în cele din urmă pe Evelyn și îi spune că știe de aventura pe care ea o are cu Tony și îi spune să-i pună capăt relației cât mai repede. Aceasta nu a reacționat prea bine la cele spuse de soțul ei, ci i-a spus că relația lor de căsnicie este una deschisă și poate și el (Adrian) la rândul lui să încerce să seduce alte femei, cum ar fi Valentina. Pentru a o coborî cu picioarele pe pământ, Adrian i-a spus soției sale să deschidă mai bine ochii să vadă că Tony nu este nimc mai mult decât un profitor care nici măcar nu o place.

Rosie era ajutată în continuare de Rich, la îmbunătățirea stării de sănătate a lui Kenneth, iar Dee Dee încerca pe cât posibil să-i înlăture pe cei doi din calea ei. Văzând că Rich și-a pus bagajele în dormitorul Lucindei, Dee Dee l-a întrebat de ce rămâne câteva zile în casa soțului ei, iar acesta îi spune că este doar ceva temporar, fiindcă apartamentul lui tocmai fusese zugrăvit și nu se poate muta încă înapoi. După spusese acesteia, se pare că un prieten de-al ei locuiește în clădire cu Rich și îi mărturisise acesteia că Rich se mutase de acolo. Adevărul este undeva la mijloc, fiindcă acesta nu recunoaște afirmațiile făcute de Dee Dee.

Ethan se întâlnește din nou cu Ty și-i spune că nu pot da lovitura la casa unchiului lui, fiindcă are o relație cu o femeie minunată și nu vrea să distrugă totul din cauza unui atac negândic, care la fel ca ultimul ar putea cauza noi morți. Ty i-a mărturisit acestuia că din cauză că este îndrăgostit de Carmen, femeia care lucra la unchiul lui, dorește să dea acea spargere – dorea să fie el cel care o salvează, pentru ca aceasta să-l considere eroul ei.

Zoila îl sună pe Henry pentru a-l întreba daca este compatibil cu rinichiul lui Genevieve, chiar dacă aceata i-a menționat Zoilei și lui Remi să nu-i anunțe familia. Zoila este șocată când o vede pe mama Genevievei acasă la aceasta, dar nu la fel de șocată ca și însăși Genevieve.

Carmen, Zoila și Rosei merg să ia cina în oraș, împreună. Întâmplarea face ca cele trei să se așeze pe lângă Molly, noua asistentă a lui Nick, care îi mărturisește prietenilor ei cât se răsfață ea în casa lui Nick, consumând din băuturile alcoolice rafinate ale acestora. Auzind toate acestea, Zoila a informat-o imediat pe Marisol și a avertizat-o că acea asistentă nu era una tocmai potrivită, caracterul ei lăsând de dorit.

Remy și Genevieve iau cina cu mama acesteia, o cina foarte stânjenitoare de altfel, în care aflm că Genevieve este o fraudă de fapt, iar numele ei adevărat este Eunis Mudge. Furioasă, Genevieve îi dă ordin Zoilei să o dea afară din casă pe mama ei, ne mai suportându-i insultele. După câteva dinscuții cu ambele doamne , Zoila a încercat să le facă cumva să se înțeleagă.

Pentru a-și arăta recunoștința și interesul față de Marisol, Adrian, Evelyn și Tony au vizitat-o pe aceasta, pentru a afla mai multe despre starea lui Nick. Ajunși acolo, Adrian observă imediat modul ciudat în care Molly și Tony se privesc, așa că a luat-o pe asistentă de o parte și a întrebat-o de unde-l cunoaște pe Tony. Văzând aceasta, Molly i-a mărturisit lui Adrian că adevăratul nume al acestui bodyguard nu era Tony de fapt. După cum bănuia deja și Adrian, Tony era doar un interesat, iar acum duă ce Adrian a aflat de relația lui cu Evelyn, abia aștepta să se despartă de aceasta.

Mai târziu vedem că Rosie ajunge la casa lui Kenneth și o vede pe Dee Dee și Rich însoțiți de câțiva avocați. Se pare că dl. Kenneth l-a rugat pe Rich să o dea pe Dee Dee afară din casă, fiindcă aflasă că soția lui nu respectase condițiile contractului prenupțial – care presupunea evacuarea acesteia în caz de adulter. În scurt timp Rosie a aflat că Rich fusese cel care-i scrise scrisoarea unchilui său, în care-i spusese de aventura soției sale.

Acasă la Spence avea loc o petrecere, odată cu ziua acestuia de naștere. Ty îi spune că nu poate rămâne la petrecere, preferă să meargă în camera lui să mai citească ceva. Între timp prietenii acestuia s-au costumat și erau pregătiți de atac. În timp ce Carmen tăia tortul pentru a servi invitații, vedem cum acești atacatori dau buzna în casă, iar unul dintre ei o ia ostatic pe Carmen, înainte ca Ty să o mai poată salva, devenind astfel eroul ei. Carmen speriată fiind îl înfige cuțitul cu care taiase tortul, în piciorul lui ethan, făcându-i astfel pe aceștia să plece.

În timp ce poliția învestiga locul, vedem că ajunge și Rosie pentru a se asigura că prietena ei, Carmen este în siguranță, iar Valentina îl surprinde pe Ethan sângerând în fața casei, când ieșise să ducă gunoiul. Acesta a fost momentul adevărului și tot ce-i posibil să fie și finalul relație dintre acesștia doi.

 

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.