May 29 | by Denisia Balauta
De ce sa urmariti Baby Daddy

„Babby Daddy” este o comedie foarte reușită, încă difuzată pe ABC Family, care vizează viața familiei Wheeler și a prietenilor lor. Totul a început să se schimbe și să devină mai interesant în momentul în care s-a mutat Danny Wheeler în apartament cu fratele său, Ben și colegul acestuia de apartament, Tucker Dobbs. Deși cei trei nu păreau să se înțeleagă de minune, factorul care reușește să-i unească și să-i facă mult mai responsabili a bătaia în ușa apartamentului și consecința acesteia – un bebeluș în leagăn în fața ușii.

Se pare că unul dintre băieți își făcuseră de cap. Pentru a elucida misterul, cei trei au căutat un bilețel lângă bebeluș, pentru a vedea al cui este copilul și cine l-a lăsat acolo. Întâmplarea a făcut ca cel mai iresponsabil dintre ei, Ben, să fie tatăl micuței. Mama acesteia se numea Angela și din cauza situației financiare foarte grele, a decis să o lase pe Emma (micuța) lui Ben, pentru a se îngriji el de ea.

În scurt timp le alătură echipei „Emma” și prietena/vecina fraților Wheeler din copilărie, Riley Perrin. În copilărie aceasta era supraponderală, dar acum se pare că și-a schimbat aspectul fizic radical. Aceasta era mereu foarte elegantă, cu o siluetă de invidiat și era studentă la Drept.

Chiar dacă Riley nu a fost întotdeauna cea mai arătoasă fată/femeie, vedem că Danny este îndrăgostit de ea încă din copilărie, fapt ce aceasta nu-l știa, dar fiindcă sentimentul nu era reciproc cei doi au rămas doar prieteni foarte buni. Cum era studentă la medicină s-a mutat și ea în oraș și se puteau întâlni zilnic pentru a petrece timpul împreună.

Riley nu a fost singura femeie din viața acestora, care avea să le stea pe cap zi și noapte, ci și mama frailor Wheeler, Bonnie. Aceasta cum a auzit că Ben a făcut-o bunică, a și venit să-și cunoască nepoata, de care aparent era foarte mândră, dar când Ben a zis că ar vrea să o dea spre adopție, a răuflat ușurată. Bineînțeles că toți cei cinci protagoniști ai noștrii s-au îndrăgostit de micuță și nu au fost în stare să o dea spre adopție, ci și-au promis că o vor proteja și o vor crește împreună.

În scurt timp l-am văzut pe Ben transformându-se și devenind un tătic foarte responsabil, luptând și făcând orice pentru Emma, fără de care nu mai putea trăi acum. După o periaodă de timp vedem că Angela revine în viața acestora și dorește să primească custodia fetiței și de ce nu să formeze o familie alături de Ben și Emma. Ben era în acel punct în care se îndrăgostise de Riley și erau în sfârșit împreună (visul lui Riley din copilărie devenind realitate) și nu a vrut să renunțe la ea pentru o aventură de o noapte din trecut. Din nefericire, după câteva incidente în care au fost implicat alături de cele doua, Ben a sfârșit singur, fără nici una dintre ele.

După ce a terminat facultatea de Drept, Riley a devenit avocat (după ce a dat examenul de Barou de patru ori, fără succes) și lucra la o firmă respectabilă din oraș. Tucker lucra în industria filmului și dorea să devină regizor, Ben era barman la un bar din oraș, Danny era jucător de hochei pe gheață, iar mama lui, Bonnie era managerul lui, printre alte activități ale acesteia.

Aventurile acestora sunt foarte hilare și ne poartă prin viața de zi cu zi a acestora arătându-ne că așa cu defecte cum sunt ei, îndiferent de situație sunt acolo unul pentru celălalt și sunt o familie adevărată. Atât Ben, cât și Bonnie încercau să facă tot ce e mai bine pentru copiii lor, făceau sacrificii nemaipomenite doar pentru a-i ști fericiți și împliniți.

Multe teme ale acestui serial ne pot da de gândit și ne pot sluji drept exemplu pentru viața de zi cu zi și pentru relația pe care o avem cu semenii noștrii. Această producție a ajuns deja la al 3-lea sezon și cred că sunt mari șanse să nu se oprească aici. Aștept cu nerăbdare să urmăresc noi episoade din acest serial, care cu siguranță vor fi la fel de încântătoare ca și cele de până acum. Sper să vă placă și vouă acest serial și de ce nu să-l și urmăriți cu același drag cu care-l urmăresc eu.

 

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.