December 31 | by Andreea Doanca
Cu ce seriale ne intampina 2014?

 

Community

Comedie americană în care Jeff, un avocat foarte șiret este suspectat de către superiorii săi că n-ar avea pregătirea necesară pentru a activa în barou. Drept urmare, e obligat să participe la cursurile unei facultăți, unde cunoaște pe Britta – un corp profesoral foarte eclectic – și o suma foarte “apetisantă” de studenți.

Downton Abbey

Pentru pasionatii de seriale britanice si de istorie, acesta pare o alegere buna! Subiectul serialului este adus înapoi în timp, centrându-se pe era lui Edward al VII-lea din Marea Britanie, întinsă până la începutul Primului Război Mondial. În prim-plan îl avem pe Lord Crawley care vede moştenirea familiei sale, în special casa de la ţară din Downton Abbey, ca pe misiunea lui în viaţă. Seria vorbeşte despre evenimente istorice care au avut diferite efecte asupra societăţii şi asupra păturilor sociale, accentul picând pe familia Crawley şi pe servitorii ei.

Enlisted

Comedia îi are în centru pe Geoff Stults, Chris Lowell și Parker Young, trei frați care lucrează pentru serviciile militare din Florida. Premiera va avea loc, așadar, în data de 10 ianuarie

Teen Wolf

Va fi interesat de vizionat cum Stiles va trece prin toate aceste evenimente din acest nou sezon 4. În acest promo pare că este îngrijorat că este pe cale să devină un monstru, însă văzând că este încă un om, ne întrebăm de ce se teme mai exact Stiles. Îi este teamă că va deveni un vârcolac? Îi este teamă că o va lua pe o cale greșită, întunecată cum a făcut Allison?

Cougar Town

Povestea comediei „Cougar Town” se învârte în jurul actriței Courteney Cox, care are rolul unei femei recent divorțate în vârstă de 40 de ani, pe nume Jules, care își crește singură fiul. Aceasta încearcă să o ia de la zero, alături de fiul său, fostul ei soț și restul prietenilor ei, care erau mari iubitori de vin. Toate întâlnirile lor începeau și se sfârșeau cu câte un pahar plin de vin.

 

Intelligence

Un ofițer de intelligence ajunge să fie primul din generația sa, căruia i se implantează un chip de date în creier. Acest lucru îi oferă abilitatea de a accesa informațiile oricui și de a detecta orice fenomen, dar toate acestea cu riscul de a încălca protocolul în numele securității naționale. Superiorii săi îl mută, astfel, în cadrul Serviciilor Secrete nu doar pentru a elimina o potențială încălcare a ordinelor, ci și pentru a se asigura că Agentul nu va cădea în mâinile inamicilor.

Killer Women

Drama este o adaptare după seria argentiniană „Mujeres Asesinas”. Serialul prezintă povestea personajului Molly Parker, recent divorțată, fostă regină a frumuseții și fiică a unui șerif. Aceasta ajunge să fie singura femeie din cea mai de elită grupare a Forțelor de Ordine supranumită Texas Rangers.

Justified

A început promițător și nu a încetat să impresioneze publicul! Raylan Givens e un justițiar mai puțin obișnuit.Stilul lui controversat de șerif din secolul XIX îl transformă în ținta preferată atât a criminalilor, dar și a superiorilor săi. După ce împușcă fără avertizare preliminară un infractor din Miami, Givens este mutat într-o comunitate sărăcăcioasă din Kentuchy.

Banshee

Acțiunea are loc într-un orășel ficțional numit Banshee. După ce a petrecut 15 ani în închisoare pentru furtul diamantelor unui gangster ucrainian pe nume Mr. Rabbit, protagonistul fără nume pleacă în Banshee pentru a-și găsi complicele, care era totodată și fosta lui iubită, Anastasia. Protagonistul află că Anastasia este căsătorită și este cunoscută sub numele de Carrie Hopewell. După ce șeriful orășelului este ucis, protagonistul își ia numele de Lucas Hood și devine noul șerif.

Girls

Hannah, o tânără scriitoare din Greenpoint, Brooklin, are parte de un șoc atunci când părinții ei o anunță cu nu o vor mai susține financiar așa cum au făcut-o de când aceasta a absolvit Oberlin College. Rămasă pe cont propriu, tot ce-i rămâne de făcut este să descopere adevărata lume alături de prietenele ei.

Archer

Acțiunea are loc în cadrul ISIS (International Secret Intelligence Service) și se concentrează asupra personajului Sterling Archer, spion, al cărui nume de cod este ”Duchess”. Archer lucrează împreună cu mama sa, Malory, care este și superiorul lui. În afara unei mame distante, Archer trebuie să se confrunte și cu fosta lui iubită, Lana Kane, și noul ei partener, Cyril Figgis.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.