June 16 | by Denisia Balauta
Crisis – S1E11 – Planuri bine gandite

Episodul de săptămâna aceasta din „Crisis începe cu Finley care se apropie tot mai tare de vila în care se afla Gibson și în cele din urmă reușește să și intre înauntru, supravegheat fiind de echipa lui Gibson și de FBI. Acesta dorea să elibereze copiii care erau ținuți ostatici, dar până la noi ordine ale FBI-ului nu putea mișca un deget. Dunn și restul echipei supraveghează întreg scenariul și respectă cererile răpitorilor. Gibson încă se prefăcea că este unul dintre „băieții buni”. Finley intră în încăperea copiiilor cu mâinile sus și este aruncat la pământ mai apoi.

Având în vedere amenințările răpitorilor, președintele este pe punctul de a-și pierde fiul. Soarta micuțului era acum în mâinile FBI-ului, care se pare că are o mică problemă de securitate. Dunn cere uneia din colegele din FBI câteva informații, ne știind că aceea era chiar persoana care lucra pentru Gibson. Finley nu putea face nici o mișcare, dar ăncerca să se folosească de camera video de pe el, pentru a-i filma (iar mami apoi identifica) pe răpitori. Buddy a primit noi instrucțiuni de la Gibson pentru a-și continua misiunea, era pregătit, fiindcă știa că după ce va aduce la îndeplinire misiunea își va recupera fiul.

Pe camerele de supraveghere îl vedem pe Buddy lăsând un pachet la o poartă – părea a fi un fel de explozibil – iar o femeie îl vede și strigă la el, iar mai apoi are loc o explozie. Buddy primește cardul de acces la locația în care era fiul lui. Hawkins primește și el la rândul lui instrucțiuni de la Gibson cu privire la misiunea lui – trebuia să omoare pe cineva.

Și Meg este contactată de Gibson, iar când acesta-i dă o nouă însărcinare, după care îi promite că îi va înapoia fiica, aceasta începe să se îndoiască de el. Îi spune că toată lumea știe că el, Gibson, este în spatele întregii mascarade, dar acestuia nu îi pasă, ci își continuă planul malefic.

În scurt timp vedem că Buddy este găsit mort, iar Hawkins nu mai este de găsit, deși noi știm unde se află el de fapt. În cele din urmă vedem că Gibson și-a atins scopul – a reușit să-l demaște pe Widener și să-l declare vinovat în fața lumii de toate nenorocirile care avuseseră loc – iar mai apoi îl vedem pozând în rolul de erou, aruncându-se în fața gloanțelor, pentru a-l proteja pe Kyle.

Amber ajunge și ea în siguranță în brațele lui Olsen, astfel fiind liniștite atât mama, cât și mătușa acesteia. Apropiindu-ne de finalul sezonului, care este totodată și finalul serialului, toate par să se complice, iar situațile devin tot mai critice. Sperăm ca totul să se încheie cu bine.

 

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.