June 4 | by Andreea Doanca
Corey Stoll a primit un rol in Homeland!

Showtime vine cu noutăți despre sezonul 4 din ”Homeland”. Două noi roluri și-au găsit proprietarii! Este vorba despre actorul Corey Stoll și actrița Laila Robins.

Corey Stoll a fost nominalizat la Globul de Aur pentru rolul său din ”House of Cards”, dar este cunoscut de telespectatori și datorită rolurilor sale din ”The Normal Heart” și ”Midnight in Paris”. Actorul îl va interpreta pe Sandy Bachman, șef al filialei CIA din Pakistan, însă nu știm timp de câte episoade va fi prezent acest personaj în acțiunea sezonului.

În schimb, Laila Robins va interpreta un personaj recurent, și anume, Martha Boyd, ambasadoare în Pakistan. Martha este descrisă ca o profesionistă cu personalitate. Robins este cunoscută pentru rolurile sale din ”Bored to Death”, ”Law&Order” și ”The Sopranos”.

Acțiunea sezonului 4 se mută peste ocean, Carrie Mathison revenind în Orientul Mijlociu ca șef de filială. Mandy Patikin, Rupert Friend, Nazanin Boniadi vor reveni și ei în noul sezon, al cărui filmări vor începe în Africa de Sud pe parcursul acestei luni.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.