May 6 | by Georgeta Paunescu
Comedii care se incheie in luna mai!

Ehe, a sosit timpul pentru unele comedii să ia vacanță până la sezonul următor. Multe dintre acestea se încheie în mai, așadar v-am pregătit o listă cu cele care vor trage obloanele sezonului curent luna aceasta! Atenție, există șanse să descoperiți spoilere inocente!

Portlandia


Această comedie închide cortina sezonului 4 pe 1 mai. Show-ul a durat mai mult decât era de așteptat și a luat prin surprindere o mulțime de telespectatori prin umor și scenarii ciudate, satiră și scenete care mai de care mai exuberante, dar numai bune de urmărit în timpul liber.

New Girl


Sitcom-ul produs de Fox își încheie sezonul cu numărul 3 în data de 6 mai. În episodul final, gașca noastră de prieteni pleacă în croaziera pusă la cale de Jess (când încă se mai întâlnea cu Nick). Schmidt încearcă să se împace cu Cece (aproape singurul lucru pe care îl mai face acest personaj), iar Winston se străduiește să rezolve conflictul dintre Jess și Nick, în timp ce își confruntă propiile temeri în privința călătoriilor pe apă.

The Mindy Project


Tot pe 6 mai se încheie și primul sezon din “Mindy”, comedie creată de Mindy Kaling, feministă convinsă și fostă scenaristă pentru “The Office”. Kaling a devenit, cu sigurață, una dintre cele mai populare femei din lumea comediei, iar sezonul următor al acestei producții oferă o nouă ipostază personajului interpretat de actriță. Astfel, Mindy urmează să descopere o reclamă dintr-un ziar care o va face să creadă că l-a găsit pe bărbatul visurilor sale. Hehe!

The Big Bang Theory


Sezonul cu numărul 7 al îndrăgitei comedii își ia rămas bun de la fani pe 15 mai, dar CBS are destule rezerve de idei, pentru că deja a anunțat prelungirea serialului cu încă trei sezoane. Poate părea o prelungire exagerată, însă audiențele înregistrate de comedie sunt din ce în ce mai mari, iar Sheldon mai are de trecut prin multe pentru a atinge anumite stadii din viața sa.

Family Guy, The Simpsons, American Dad!, Bob’s Burgers


Toate cele patru producții-satiră închid porțile sezonului curent în data de 18 mai. “Family Guy” încheie sezonul cu numărul 12, “American Dad!” va difuza pe 18 ultimul episod al sezonului 9, “The Simpsons” – cel mai longeviv show care încă rulează – încheie sezonul cu numărul 25, fiind difuzat încă din 1989. Cea mai tânără comedie dintre acestea, “Bob’s Burgers”, difuzează episodul final al celui de-al patrulea sezon în aceeași dată, beneficiind de reacții și critici favorabile din partea publicului.

Modern Family


21 mai este data în care va fi difuzat ultimul episod din sezonul cu numărul 5 al comediei care își concentrează atenția asupra conceptului de familie modernă și a primit premiul Emmy patru ani la rând la categoria Outstanding Comedy Series.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.