May 26 | by Andreea Doanca
Christian Borle in Masters of Sex!

Christian Borle se alătură echipei ”Masters of Sex”. Actorul cunoscut pentru rolul său din ”Smash” este cea mai nouă achiziție a echipei de producători în ceea ce privește distribuția serialului pentru sezonul 2, din care fac deja parte numeroase guest star-uri: Betsy Brandt, Sarah Silverman și Keke Palmer.

Borle va interpreta rolul fratelului lui William Masters, Frank Masters. Actorul, câștigător al unui Premiu Tony, este cunoscut nu numai pentru aparițiille pe micile ecrane, ci și pentru prestațiile sale în lumea de pe Broadway. Aici, trebuie să menționăm producții ca ”Spamalot”, ”Legally Blonde” și ”Peter and the Starcatcher”, pentru ultimul Borle câștigând premiul mai sus menționat.

Showtime a cerut încă un sezon din ”Masters of Sex” pentru că serialul s-a bucurat de un număr semnificativ de telespectatori încă de la difuzarea primului episod. ”Masters of Sex” prezintă povestea doctorului William Masters (Michael Sheen) și a asistentei sale Virginia Johnson (Lizzy Caplan), aflați în activitatea de cercetare a secretelor sexualității umane. Aproximativ 5,4 milioane de telespectatori au urmărit acest serial în fiecare săptămână.

Sezonul 2 al dramei ”Masters of Sex” va fi lansat în data de 13 iulie.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.