October 8 | by Denisia Balauta
„Charmed” inca ne incanta si dupa 15 ani

Îmi aduc aminte cu plăcere când urmăream serialul „Charmed”. Poate mă considerați înapoiată sau din generația Harry Potter, dar îmi plac enorm de mult poveștile cu vrăjitoare. În acest serial nu este doar una, ci sunt trei vrăjitoare.

Show-ul difuzat acum 15 ani, are ca punct central povestea a trei surori care descoperă că sunt vrăjitoare și a căror destin este de a confrunta răul și a proteja pe cei nevinovați. Vrăjitoarele au o putere foarte mare, în comparație cu una singură, în momentul în care își unesc puterile.

Chiar dacă show-ul nu a fost ca și „Buffy the Vampire Slayer” sau nu a ajuns niciodata la nivelul Golden Age of Television, merită să-l urmărim și acum, după atâția ani.
Cred că fiecare apreciază o doză bună de sentimentalism și bun simț, iar aces serial le are pe amândouă. Melodia de la generic este un cover rock din hit-urile lui Smith. Indus în ritmul puterii dragostei, intrigile și școlile de vrăjitorie pe care scenariștii le introduc în sezonul 6 – te fac să intri tot mai tare în lumea lor.

Fiind o dramă realzată de Aaron Spelling, „Charmed” a fost sursa culturii populare. Făcându-te să intri în lumea lor, în lumea demonilor și a întunericului atrăgător, adevărata esență a show-ului este relația dintre cele trei surori. Relația dintre cele trei este mult mai interesantă decât complicațiile lor amoroase.

Show-ul începe când Prue (Shannen Doherty), Piper (Holly Marie Combs) și Phoebe (Alyssa Milano) se mută înapoi în casa lor părintească, după moartea bunicii lor. Pentru prima dată în ultimii ani, surorile Halliwell nu numai că locuiesc împreună, ci și în același oraș. Serialul pune în lumină înțelegerile și disputele dintre cele trei care locuiesc din nou împreună, dar acum sunt femei mature. Sunt surori și se poartă ca niște surori adevărate: se protejează una pe cealaltă, dar se mai și ceartă. Când sora lor vitregă, Paige (Rose McGowan) intră în peisaj în sezonul 4, legătura dintre ele se schimbă.

„Charmed” the duce în lumea vrăjtoarelor și se pune foarte mult baza pe importanța familiei, chiar și când ești matur. În toată durata celor 8 sezoane, un singur personaj principal a murit, dar a fost înlocuit cu un altul. Surorile s-au căsătorit, au avut copii, au avut relații amoroase cu demoni și vrăjitori, s-au apucat de afaceri, și-au început alte cariere – s-au regăsit. Nu erau perfecte. Deși aveau puteri, aveau și slăbiciuni. Nu au avut o viață foarte ușoară, dar se aveau una pe cealaltă.

Cu cât a avansa show-ul și moda s-a schimbat: purtau haine mai strâmte, aveau alte coafuri și rujuri mai strălucitoare.

Fiind vorba de trei vrăjitoare cu puteri egale, care luptau pentru a face dreptate, ne ducem imediat cu gândul la „Charlie’s Angels”. Diferența dintre ele era, că lor nu le se spunea ce trebuie să facă, cum le spunea Charlie celorlalte. Își iubeau soții, iubiții, dar cel mai mult se iubeau unele pe altele. Niciodată nu au făcut diferențe și niciodata nu a fost una dintre ele mai importantă decât cealaltă.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.