January 17 | by Georgeta Paunescu
Cele mai reusite personaje masculine din 2013

1. Walter White, “Breaking Bad”

Plin de vicii, narcisist, avid după bani, putere și influență, Walter rămâne un personaj construit în cele mai fine detalii și, nu în cele din urmă, reprezentarea unei ființe umane. Cine s-ar fi gândit că tăticul simpatic din “Malcolm in the Middle” îl va portretiza pe criminalul traficant cu metamfetamină într-o reprezentație atât de fidelă și unică. Actorul Bryan Cranston a reușit să transpună o energie aparte într-un personaj de o complexitate severă.

2. Ichabod Crane, “Sleepy Hollow”


Crane este un soldat de război, călător în timp, cu un șarm aparte, Tom Mison, actorul care interpretează rolul lui Ichabod manifestă o chimie fructuoasă cu actrița Nicole Beharie. Chiar dacă personajul poartă aceeași vestimentație, trăsăturile caracterologice sunt mult mai evidente. Confuzia cu care privește industria tehnologică a secolului al XXI-lea reprezintă un aspect foarte interesant.

3. Căpitanul Ray Holt, “Brooklyn Nine-Nine”


Ray Holt, interpretat de Andre Braugher este un personaj distinct în comparație cu altele care s-au afișat pe ecrane în 2013. Nu ai ocazia să vezi oriunde un afro-american gay, căsătorit și căpitan de pliție pe deasupra, dar care să nu fie definit de rasă, nici de orientarea sexuală, ci de expresii faciale greu de străbătut și interpretat, de un caracter sec și implacabil.

4. Sherlock Holmes, “Elementary”


Sherlock a devenit un personaj iconic, scenariștii proiectându-l în circumstanțe atipice, care îl conturează cu exactitate. Fost dependent de droguri, extrem de pasionat- mai ales de mistere, cu un umor ironic și replici specifice, obsedat de ceea ce îi face plăcere, personajul se află într-o constantă stare conflictuală determinată de sentimentele nedeslușite față de Moriarty. Actorul Johny Lee Miller pare a se simți foarte comod în pielea personajului dezagreat de o mulțime de persoane care îl înconjoară.

5. Winston Bishop, “New Girl”


Extrem de amuzant, stârnește interesul foarte ușor, de aceea ar trebui să fie prezent mult mai mult timp pe ecran, pentru că merită, iar fanii își doresc asta. Winston este cel mai interesant personaj masculin al show-uui, dar și cel mai puțin expus și e păcat.

6. Will Graham, “Hannibal”


Cu o abilitate unică de a pătrunde în mintea oamenilor și de a empatiza chiar și cu cei mai atroce criminali, Will și-a folosit puterile mentale pentru a-i ajuta pe polițiști în prinderea celor mai periculoși ucigași în serie. Interconectările dintre el și suspecți îl transportă la limitele nebuniei.

7. Dr. Danny Castellano, “The Mindy Project”


Un dansator foarte bun, cu o personalitate irascibilă, arțăgoasă, romantică. Castellano este considerat a fi cel mai bun rezident de către Dr. Shulman, care l-a și angajat ca partener la Shulman & Associates. Un medic disciplinat, workaholic, dominat de pasiune și dedicație. Ba chiar se consideră a fi cel mai bun doctor, ceea ce denotă atitudinea sa arogantă și necioplită. În relație cu Mindy, cei doi sunt mai mereu personaje antagonice, dar cu o chimie specială și apreciere reciprocă, voalate în spatele personalităților complexe ale acestora.

8. Cyrus Beene, “Scandal”


Omul acesta este atât de diabolic și manipulator, încât nu poți să nu-l integrezi pe o astfel de listă, oricât de bizar ar părea. Când nu e preocupat cu a-și ucide soțul (cu câteva clipe înainte de a-i curma viața, răzgândindu-se), Cyrus e simpatic, în mod sumbru, dar este. Iar fără el cred că “Scandal” ar avea parte de mai puțină dramă. E un soi de personaj care știe să distrugă prin manipulare.

9. Jaime Lannister, “Game of Thrones”


Lannister a avut parte de foarte multe transformări, din punct de vedere mental, emoțional și fizic. Încă din primul episod s-a culcat cu sora sa geamănă și a împins un băiețel pe geam. Scena în care și-a deschis sufletul în fața lui Brienne ne-a determinat să rezonăm cu el și să îl simpatizăm. Ușor, ușor, transformările și-au creat un locșor binevenit în viața lui, salvând-o pe Brienne în mod eroic din ghearele unui urs gigant, după care a dus-o în regat.

10. Kieren Walker, “In the Flesh”


Am creat această listă intenționând să integrez și seriale mai puțin cunoscute pentru anumite persoane. “In the Flesh” prezintă o lume post-apocaliptică în care un vaccin a lecuit impulsul zombilor de a mânca oameni sau de a deveni animale sălbatice. Kieren este unul dintre acești zombi și este nevoit să se deghizeze pentru a corespunde cerințelor ființelor umane, să își confrunte trecutul dramatic, o iubire pierdută și nevoia de a fi pe placul familiei sale.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.