April 24 | by Andreea Doanca
Cele mai faimoase 5 Ford Mustang din televiziune

1. Bullit
Steve McQueen, în rolul unui polițist din San Francisco, a pornit în urmărirea unui suspect la volanul unui Mustang Fastback. A urmat o adevărată cursă de mașini, plină de cascadorii, într-un cuvânt, o scenă memorabilă dintr-un film pe care nu trebuie să îl ratezi.

2. Gone In 60 Seconds
Legendarul Ford Mustang cunoscut sub numele de ”Eleanor” are o poveste interesantă. Au existat 11 Mustang-uri Eleanor false create special pentru film, însă numai trei erau mașini funcționale. Două dintre acestea au fost distruse, rămânând o singură Eleanor care a fost folosită pentru scenele de final. Această mașină a fost vândută în cadrul unei licitații pentru suma de 1 milion de dolari în anul 2013. În film, mașina a fost condusă de actorul Nicolas Cage.

3. Le Gendarme de Saint-Tropez
Cunoscătorii și iubitorii mașinilor de colecție trebuie să știe că actrița Nicole Cruchot este prima persoană care a condus un Mustang într-o producție cinematografică. Atât filmul, cât și mașina, datează din anul 1964.

4. Diamonds are Forever
Dacă tot vorbim despre legende, James Bond nu are cum să lipsească. Sean Connery, în rolul agentului 007, a condus acest Mustang Mach pe o stradă aglomerată din Las Vegas, fugind de polițiștii care îl urmăreau. Nu există foarte multe date cu privire la numărul exact de Mustang-uri folosite în acest film, dar se pare că este vorba de cel puțin 6.

5. Fast and Furious Tokio Drift
Tributul american adus lui Kunimitsu Takahashi, inventatorul tehnicilor de drifting, și lui Keiichi Tsuchiyva, regele japonez al drifturilor, a fost parte din acest film. Mustang-ul folosit de regele drifturilor din film este bizar din punct de vedere al datelor tehnice, însă iubitorii de mașini și de curse au știut să îl aprecieze.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.