May 23 | by Denisia Balauta
Cei mai buni manipulatori din seriale

Cu toții suntem impresionați de metodele folosite de cei mai buni actori din serialele actuale pentru a se transforma în personaje pasibile de a-i manipula pe cei din jur spre a-și atinge scopurile. Așadar, m-am decis să fac o listă cu cele mai pricepute personaje în ale manipulării prezente pe ecranele producțiilor actuale.

Raymond „Red” Reddington – „The Blacklist”
Red este un infractor cu o minte strălucită și folosește tot felul de metode pentru a-și atinge scopurile, chiar și șantaj, tortură și crimă. Cea mai mare manipulare făcută de el a fost când s-a predat FBI-ului, s-a folosit de ei în scopuri personale, iar mai apoi a scăpat din mâinile lor basma curată.

 

Hannibal Lecter – „Hannibal”
Acesta acționează foarte diplomat – este un criminal în serie, dar se folosește și de poziția lui de doctor, pentru a-și transforma și pacienții în criminali.

 

Francis Gibson – „Crisis”
Acesta este geniul ascuns în spatele răpirii unui grup de elevi, fii ai celor mai potenți personalități din oraș. Face pe victima, pentru a nu crea suspiciuni, dar în același timp îi manipulează pe părinții copiilor, pentru simplul fapt de a expune un program secret al CIA-ului.

 

Patrick Jane – „The Mentalist”
Se folosește de abilitățile sale de observație și intuiție foarte dezvoltate, pentru a manipula diverse persoane, astfel dezvăluind adevărul din spatele multor infracțiuni – crime în serie, răpiri etc.

 

Shawn Spencer – „Psych”
La fel ca Patrick Jane, Shawn se folosește de intuiția și atenția lui la detalii foarte bine dezvoltate și lucrează în colaborare cu poliția pentru a rezolva cazuri și a-i prinde pe infractori.

 

The Governor – „The Walking Dead”
Acestaare  întreg orașul Woodbury la picioarele sale. Cetățenii orașului nu aveau nici idee de omul și liderul care era el de fapt. A câștigat suportul și conducerea lor în urma unor crime comise chiar de el. A devenit și liderul unui grup după ce le-a ucis liderul, iar aceștia îi urmau orbește ordinele, ajungând astfel la închisoare, unde s-au și stins.

 

Elizabeth și Philip Jenning – „The Americans”
Șoții Jenning sunt agenți secreți KGB și locuiesc în America. Sunt niște manipulatori grozavi amândoi, dar și niște maiestrii în ale deghizării. Modul de acționare a lui Elizabeth este de a-și seduce inamicul și de a-l întoarce împotriva țării lui. Philip a convins-o pe Martha că o iubește și a ajuns să se căsătorească cu ea. Nu exista persoană cu care aveau de-a face pe care să nu o poată manipula într-un mod sau altul.

 

Olenna Tyrell – „Game of Thrones”
Maiestra manipulării în cazul acesta este nimeni alta decât Lady Olenna Tyler. Ea le-a dat putere celor din familia ei. Margaery, nepoata ei a ajuns să se căsătorească cu Regele Joffrey, datorită ei. După ce cei doi s-au căsătorit Olenna a avut grijă să-i însceneze moartea acestuia, aranjând lucrurile în așa fel încât vina să cadă pe altă persoană.

 

Frank Underwood – „House of Cards”
Frank este de departe cel mai bun manipulator politic. Acțiunile sale au depășit orice limită și l-au făcut să ajungă într-o poziție foarte înaltă în America. Pentru el nu există limite legale sau morale pe care să nu le depășească.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.