October 7 | by Denisia Balauta
Burn Notice
Rating Seriale.ro
Actori
Scenarii
Realizare
Summary: Western devine un investigator privat si spion liber profesionist in Miami, dupa ce a dat gres intr-o misiune secreta din Nigeria.

4

Merita vazut!


După ce a dat greș în misiunea secretă din Nigeria, spionul Westen este concediat de guvernul Statelor Unite ale Americii. Ajunge din nou în orașul lui natal, Miami, unde o mai are doar pe fosta prietenă, fiind abandonat de toți oamenii lui de legătură. Toate bunurile lui sunt sechestrate și este tot timpul sub supraveghere. Încercarea lui de a afla motivul pentru care a fost “concediat” nu face decât să determine guvernul să îl amenințe serios, având interdicția de a părăsi orașul. Consumat de dorința arzătoare de a afla cu ce a greșit, Westen devine un investigator privat și spion liber profesionist în Miami, pentru oricine ar avea probleme și pentru oricine l-ar putea plăti suficient de bine pentru a-si continua investigatia, ca agent trecut pe lista neagră.

 

Citeste articolele noastre despre serial

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.