October 3 | by Denisia Balauta
Breaking Bad
Rating Seriale.ro
Actori
Scenarii
Realizare
Summary: "Breaking Bad" spune povestea lui Walter, un profesor de chimie care, lovit in plin de criza de la mijlocul vietii,incepe sa incalce legea prin fapte de o gravitate din ce in ce tot mai mare.

5

Epic!


Serialul prezintă povestea lui Walter H. White, un profesor de chimie ce preda la liceu. Acesta are un fiu bolnav și o soție însărcinată (Skyle White). E la fel ca noi toți, până când este diagnosticat cu cancer la plămâni în fază terminală. Acest lucru îl eliberează. Deja ajuns la limită din cauza frustrărilor din viata de zi cu zi ,White decide să înceapă o viață de infractor, amenajându-și un laborator pentru a produce metadona. Face acest lucru pentru a-și ajuta soția și fiul, dar și pentru a trăi câteva senzații tari. La urma urmei, ce mai are de pierdut? Devine in scurt timp partenerul lui Jesse, care încearcă să-și lanseze propria afacere cu droguri. Având experiența în chimie a lui White, cei doi pornesc să-și facă loc printre distribuitorii de droguri. Nu numai că asta atrage profituri mari ,dar si rivali care nu se vor da în lături de la nimic.

 

Citeste articolele noastre despre serial

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.