October 2 | by Denisia Balauta
Boston Legal
Rating Seriale.ro
Actori
Scenarii
Realizare
Summary: Avocatul Alan Shore reuşeşte in scurt timp sa se faca remarcat, castigand cazuri aproape imposibile, insa prin metode nu tocmai lege.

4

Merita vazut!


Avocatul Alan Shore, fost angajat al Young, Berluti & Frutt, se mută la unul dintre cele mai puternice barouri de pe piaţă, specializat în cazuri civile. Cu puţin ajutor din partea prietenului şi, în acelaşi timp, a mentorului său Denny Crane, Shore reuşeşte în scurt timp să se facă remarcat, câştigând cazuri aproape imposibile, însă prin metode nu tocmai legale. Acest lucru nu face decât să-l atragă într-o rivalitate cruntă cu Brad Chase, cel care a fost numit de conducere pentru a-l supraveghea pe excentricul (şi foarte posibil senilul) Danny Crane. Chiar dacă felul lui de a fi i-a adus destul de mulţi duşmani de-a lungul timpului, Alan nu lasă ca nişte lucruri ”minore”, cum ar fi onestitatea sau integritatea, să-l împiedice în caştigarea unui caz.

 

Citeste articolele noastre despre serial

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.