October 2 | by Denisia Balauta
Bones
Rating Seriale.ro
Actori
Scenarii
Realizare
Summary: O doctorita antropolog si un agent FBI investigheaza impreuna cauzele mortii a unor victime, incepand cu pielea si oasele lor.

4

Merita vazut!


Doctoriţa Temperance Brennan este un cunoscut antropolog care lucrează la Institutul Jefferson din Washington, DC, dar scrie şi novele ca şi activitate suplimentară. Când metodele tradiţionale de identificare a unui cadavru sunt zadarnice – când resturile umane sunt atat de descompuse, arse sau distruse, este chemată ea, care are abilitatea de a observa indicii rămase în oasele victimelor.

Cei mai mulţi oamenii ai legii par să nu îi înţeleagă îndemânarea, inteligenţa, modul în care luptă pentru rezolvarea oricărei investigaţii la care participă. Agentul special Seeley Booth de la departamentul de omucideri – FBI pare a fi excepţia. Fost lunetist, Booth, nu prea crede în ştiinţa şi în savanţii care meditează asupra dovezilor psihice ale unei crime.

Însă aceasta combinaţie între oamenii lui “deştepti” şi ştiinta doctoriţei Brennan, face ca aceştia să formeze o echipa formidabilă.

 

Citeste articolele noastre despre serial

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.