December 4 | by Denisia Balauta
Awkward – S3E18 – Un nou inceput

În acest episod o vedem pe Jenna cum își recâștigă respectul prietenilor ei, de care se îndepărtase din cauza fostului său iubit. Cum și bănuiam încă de săptămânile trecute, nu l-am mai întâlnit pe Collin de când încheiase relația bolnăvicioasă dintre el și Jenna.

„Happy St. Matty’s Day” a început cu Jenna care a mers împreună cu mama ei la școală, fiindcă era prima zi de lucru a lui Lacey la cabinetul medical al liceului, în calitate de asistentă. În doar câteva minute s-a format o coadă interminabilă în fața cabinetului ei, toți băieții find foarte doritori să o admire. Jenna văzând reacția tuturor în ce o privește pe mama ei, s-a bucurat că va fi din nou acea fată invizibilă.

Pentru a deveni din nou, oficial, cele mai bune prietene, Tamara și Ming au pus-o pe aceasta să treacă printr-o perioadă de probă în care nu avea voie să vorbească despre ea – pentru a le dovedi că nu mai este egoista de acum câteva episode – și nu avea voie să mai consume alcool.

Urma să aibă loc o petrecere la Matty acasă unde Jenna încă nu fusese invitată ofocial, dar cu toate acestea l-a onorat cu prezența, fiind șoferița prietenelor ei (o altă condiție pentru acea perioadă de probă).

În timp ce Jenna se afla în fostul birou al lui Val, a întâlnit-o pe Bailey, care avea cam aceleași probleme pe care le avusese Jenna anii trecuți, așa că s-au împrietenit și i-a dat sfaturi. Fiindcă o considera și pe ea prietena ei, a invitat-o la petrecerea lui Matty – aceasta bucurându-se enorm de invitație, fiindcă fusese prima ei petrecere la care mersese de când a început liceul.

Profesorul de literatura, Dl. Hart a plătit o fostă studentă – Hunter – pentru a ține ora în locul lui. După ce cursul s-a încheiat, Jenna a mers la ea pentru a o întreba cum a reușit să se treacă examenul la el, fiindcă era un profesor foarte exigent și dificil.

Dacă tot venii vorba de Hunter, cum ne și așteptam deja, a fost și ea prezentă la acea petrecere unde încerca să ajungă în patul lui Matty, dar nu a reușit fiindcă băuse mult prea mult, iar acesta a schimbat-o de haine și a pus-o în pat să doarmă.

Între timp se pare că și Sadie are o problemă cu Austin, pe care îl plăcea foarte și nu înțelegea de ce nu îndrăznește să se apropie de ea. După multe insistențe din partea acesteia, acesta a îndrăznit să facă următorul pas și a sărutat-o la petrecere, după ce a recunoscut că și el o place foarte mult.

Știm din episodul trecut că Tamara și Jake se despărțiseră din cauza postului de președinte al școlii. Tamara nu se putea obișnui cu ideea că l-a pierdut și încerca să îi atragă atenția prin diverse gesturi ridicole, iar în final și-a cerut iertare pentru că îi luase postul de președinte și s-au împăcat.

Atât Jenna cât și ceilalți prieteni ai săi, chiar și Hunter și-au petrecut noapte acasă la Matty. Pentru că nu putea dormi, Jenna s-a decis să-și surprindă prietenii și a făcut curațenie în toată casa și le-a pregătit și brioșe pentru micul dejun, iar după ce aceștia s-au trezit minunați de curățenia din casă, aceasta și-a cerut iertare pentru modul în care se purtase cu ei în ultima vreme și l-a mai spus că îi era dor de momentele petrecute cu ei.

Chiar în final află că de fapt Matty nu se culcase cu Hunter, fiindcă încă avea sentimente pentru ea și nu se putea simți atras de o altă persoană. După cum știm, tot din acest motic s-a despărțit și de Davon – iubita pe care o avusese după ce se despărțise de Jenna.

În concluzie, cred că a fost un episod foarte reușit și mă bucur că au început lucrurile să meargă din ce în ce tot mai bine și putem vedea din nou grupul de prieteni în formulă completă.

 

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.