May 29 | by Denisia Balauta
The Americans: Impresii despre sezonul 2

După încheierea și celui de-al doilea sezon, îmi pot permite să spun că acest serial este absolut minunat, fiindcă drama personajelor se împletește cu aventurile dinamice ale spionilor, realizând astfel un episod plăcut de vizionat. Va mai dura destul de mult timp până va fi difuzat și cel de-al treilea sezon din această dramă de acțiune, dar știu că fanii nu vor uita de această producție și o vor aștepta cu nerăbdare.

După ce a început în forță difuzarea cu primul sezon, „The Americans” face senzație și cu cel de-al doilea, încântându-ne cu noi aventuri ale familiei Jenning. Vedem că soții Jenning s-au mutat într-un final împreună, ceea ce este un pas înainte pentru ei, astfel rezolvând încă una din problemele lor.

Bineînțeses că nu s-au sfârșit aici dificultățile pe care aveau să le confrunte cei doi, viața de spioni KGB se cam bătea cap în cap cu cea de părinte a doi adolescenți, în America. După închiderea unui caz la servici, cei doi aveau de deschis un altul, dar în familia lor, fiindcă Paige, fiica lor, avea grijă să-i țină activi ca părinți.

În acest nou sezon am văzut că a mai apărut un alt culu de spioni sub acoperire – Emmett și Leanne – cu care soții Jenning se întelegeau foarte bine, dar care au fost în scurt timp asasinați, împreună cu fiica lor. Misterul morții celor trei a fost un alt punct culminant în acest sezon.

După acest incident neplăcut cu prietenii lor, Elizabeth și Philip au început să se îngrijoreze pentru familia lor, gândindu-se că simplul fapt că sunt spioni KGB, ar putea pune în pericol viața copiiilor lor. Cei doi nu doreau cu nici un preț ca copiii lor să afle adevărata lor identitate, pentru a nu le călca pe urme.

Primul sezon s-a încheiat un o răsturnare majoră de situație – Paige a început să-i suspecteze foarte tare pe părinții ei și a început o investigație de una singură, pentru a afla ce ascund mai exact de ea și de fratele său. Pe la mijlocul sezonului 2 o vedem pe aceasta devotându-se religiei – făcea parte dintr-un grup al bisericii și făcea tot felul de activități împreună cu aceștia – fapt ce nu i-a încântat deloc pe părinții ei.

Scenele cu Paige de fiecare dată când erau prezente ne devia atenția de la cazul săptămânii și ne-o ațintea asupra problemelor și a evoluției ei. Capitolul ei se încheie oarecum în momentul în care Philip îl rănește (sau ucide) pe pastorul cu care se tot sfătuia ea. Partea esențială a episodului final din sezonul 2 a fost cea în care am văzut-o pe Paige că era din ce în ce tot mai convinsă că ceva nu este în regulă cu părinții ei. Ideile ei deschid un nou orizont în cel de-al treilea sezon al serialului, fapt ce ar putea schimba foarte multe în dinamica familiei.

În mare vedem că „The Americans” continuă să ne uimească cu evoluția fiecărui personaj, dar și cu psihopați cu sânge rece ca și Larrick, care îi provoacă pe spionii noștrii la fiecare mișcare, făcându-i să-și dea pe față partea dură și insensibilă. A fost un an foarte roditor pentru „The Americans” și cu siguranță și cel de-al 3-lea sezon va fi la fel de urmărit și încântător.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.