June 13 | by Denisia Balauta
Actori care nu au fost nominalizati la Premiile Emmy

În fiecare an, la decernarea Premiilor Emmy suntem uimiți de unii dintre actorii care au fost nominalizai și premiați, dar de multe ori suntem și dezamăgiți că unii dintre actorii noștrii preferați nici măcar nu au fost nominalizați, chiar dacă performațele lor au fost de excepție. În cele ce urmează vă voi prezenta o lista selectivă cu aceștia.

 

Courteney Cox – „Friends”
Doare când vezi că o actriță atât de bună nu este apreciată la adevărata ei valoare. Courteney a fost singura actriță din „Friends” care nu a fost nominalizată niciodată la Premiile Emmy. Chandler, Joey, Ross, Rachel și Phoebe au fost nominalizați cel puțin o dată pe perioada de 10 ani a difuzării serialului, dar Monica nu a fost niciodată.

 

Eva Longoria – „Desperate Housewives”
La fel ca actrița Cox, Longoria a fost singura înlăturată din această dramă în care am văzut-o ani de zile. Celelalte femei casnice din acest serial dramatic au fost toate nominalizate, dar aceasta a fost dată la o parte din calea succesului. Trebuie să fie frustrant, cu siguranță!

 

John Krasinski – „The Office”
Cu tot cu glumele lui și cu multitudinea poveștilor de dragoste cu Pam, Krasinski care l-a interpretat pe Jim Halpert, deși a fost sufletul lui Dunder-Mifflin, nu a avut nici el onoarea de a fi nominalizat la Premiile Emmy. Steve Carell, Rainn Wilson și Jenna Fischer au fost toți trei nominalizați.

 

John C. McGinley – „Scrubs”
Lista impresionanta a insultelor rostite de memorabilul Dr. Cox și abilitatea de a forma noi cuvinte cu ajutorul cărora îi caracteriza sau jignea pe cei din jur, nu a reușit să le captiveze atenți celor care au făcut nominalizările. Din păcate show-ul a fost anulat după 9 sezoane și nu am mai avut onoarea de a-l vedea pe acesta în acțiune.

 

Tony Hale și David Cross – „Arrested Development
Întreaga echipă a acestui show a fost nominalizată la Premiile Emmy, doar cei mai memorabili dintre ei, cum ar fi Hale și Cross nu au avut acest privilegiu. Se pare că cei mai amuzanți sunt mereu lăsați la o parte. Ce păcat!

 

Michael Urie și Becki Newton – „Ugly Betty”
„Ugly Betty” a fost nominalizată pentru actorii America Ferrera și Vanessa Williams, dar cuplul dinamic format din Marc și Amanda nu au avut această onoare. Favoriții celor care nominalizau, au fost Sean Hayes și Megan Mullally din „Will and Grace”.

 

Sarah Michelle Gellar – „Buffy the Vampire Slayer”
A fost probabil cel mai „prostuț” titlu de la care Premiile Emmy și-au întors spatele, dar timp de 7 sezoane Gellar a reușit să pună suflet dramei, emoție și ne-a demonstrat abilitățile sale uimitoare de a se lupta. Performanțele făcute de aceasta au fost foarte bune și meritau răsplătite.

 

Adam Brody – „The O.C”
Adam Brody și-a interpretat rolul din acest serial într-un mod impecabil și impresionant. Seth Cohen era un tocilar foarte priceput, dar Brody a îmbunătătțit acest personaj, adăugându-i emoție și romantism. Acest tip de personaje sunt rar premiate, dar merită toată aprecierea noastră.

 

Yunjin Kim – „Lost”
Pe lângă faptul că a fost un serial ciudat și SF, „Lost” a fost destul de apreciat și nominalizat la Premiile Emmy. Actorii nominalizați au fost Matthew Fox, Michael Emerson, Terry O’Quinn, Naveen Andrews, Henry Ian Cusick și Elizabeth Mitchell. Analizând începutul serialului trebuie să recunoaștem că performanțele lui Kim au fost uimitoare, dar cu toate acestea nu a fost onorată cu nici o nominalizare la Premiile Emmy.

 

Lisa Edelstein – „House”
Cum de nu a fost Cuddy nominalizată pentru acest rol impecabil? Edelstein a dat o altă nuanță rolului de administrator al spitalului, demonstrându-ne că are personalitate și poate fi respectată.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.