January 3 | by Georgeta Paunescu
Actori care au dominat anul 2013

De la Bryan Cranston la Matt Smith, de la roluri principale la altele mai puțin importante, personajele serialelor din 2013 au dominat ecranele dar, să nu uităm, că în spatele lor se află fețele unor actori. Așadar, haideți să parcurgem împreună o listă a celor mai dominante star-uri ale anului 2013 în seriile de televiziune.

Bryan Cranston


Actorul era odată cunoscut pentru rolul de tătic în seria Malcolm in the Middle. Lucrurile s-au schimbat odată cu Breaking Bad și succesul înregistrat de serial, interpretând rolul lui Walter White, un profesor de chimie care, după ce este diagnosticat cu cancer, începe să producă mentamfetamină, sub pretextul asigurării financiare a familiei sale după ce va muri. Desigur, în timp ce personajul devine din ce în ce mai rău, actorul are o interpretare exemplară.

Olivia Colman


Înainte de succesul colosal cunoscut odată cu Broadchurch, în care interpretează rolul detectivei Ellie Miller, actrița a avut roluri în Peep Show and Rev, Run, The Suspicious of Mr Whicher sau The Thirteenth Tale.

Jenna Coleman


Până în 2013, pe Jenna o recunoșteam din Emmerdale sau Waterloo Road, însă anul ce tocmai s-a încheiat a transformat-o în asistenta doctorului în episodul special al producției Doctor Who difuzat de Crăciun.

Mat Baynton


Bayton nu este doar un actor care joacă foarte bine în producții precum Horrible Histories, The Wrong Mans ori Yonderland, dar este și co-scenarist și creatorul ultimelor două show-uri. Pe deasupra, mai e și muzician și o personalitate din ce în ce mai apreciată, chiar dacă are doar 33 de ani.

Jack Whitehall

În 2013, Jack a jucat în drama Fresh Meat, în cel de-al doilea sezon al seriei Bad Education, comedia pe care a creat-o și scris-o împreună cu amicul său Freddy Syborn. De asemenea, a mai apărut în producții precum A League of Their Own, Have I Got News For You, The Graham Norton Show și a fost desemnat Regele Comediei la British Comedy Awards, pentru al doilea an consecutiv.

Chiwetel Ejiofor


Actorul tocmai a primit două nominalizări la Globul de Aur pentru 12 Years A Slave, iar în materie de serii TV îl cunoaștem foarte bine din Dancing on the Edge, unde interpretează rolul lui Louis Lester .

David Tennant


În 2013, Tennant a semnat condica performanței în miniseria The Escape Artist, seria Broadchurch și în episodul special de Crăciun al producției Doctor Who.

Matt Smith


Din nou, Doctor Who îl prezintă pe Matt Smith în galaxia actorilor care domină scena ficțiunii.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.