February 21 | by Denisia Balauta
9 personaje a caror viata amoroasa trebuie reinsufletita

Din când în când personajele din seriale au nevoie de sfatul unui specialist când vine vorba de relațiile amoroase. Romanțele dintre personaje ne pot determina de multe ori să urmărim cu mult mai mult interes un serial. Am făcut o scurtă listă a câtorva personaje care, consider eu că ar avea nevoie de un/un alt partener pe a i se însufleții viața.

1. Derek Hale („Teen Wolf”)
Sezonul 3 nu a fost cel mai bun pentru Derek, nu i-a mers prea bine în ultima vreme, așa că o viitoare relație amoroasă i-ar prinde chiar bine în viitor. Până acum l-am văzut o singură dată suferind din dragoste, după Jennifer, dar aceasta a fost cu mult timp înainte, este timpul să-și continue viața.

2. Collin Jennings („Awkward”)
Problema e că deși a fost unul dintre personajele negative ale serialului și i-a distrus oarecum viața Jennei, fanii încă îl iubesc pe Nolan Funk. Personajul interpretat de acesta a evoluat foarte mult – a pornit de la a fi foarte poetic, foarte inteligent și un romantic incurabil și a sfârșit ca fiind un nenorocit, pe care toată lumea a ajuns să-l urască. Nu ar fi minunat să-l vedem într-o relație cu Bailey, iar aceasta să-l transforme într-o persoană mai bună, iar Matty să rămână cu Jenna și să trăiască fericiți în continuare?

3. Debbie Gallagher (Shameless)
Nu că mi-ar păsa foarte mult de viața amoroasă a acesteie, numai m-as bucura să-și găsească unul de vârsta ei, să nu mai urmărească bărbați cu mult mai în vârstă decât ea. Aceasta are nevoie de un băiat mai matur, chiar dacă este de vârsta ei, de un băiat în care poate avea mai multă încredere decât în prietenii ei. Oricum ar fi, numai să fie.

4.Felicity Smoak („Arrow”)
Probabil că fanii Ollicity mă vor omorâ acum, dar eu cred că Felicity ar trebui să-și găsească un iubit, fiindcă între ea și Ollie nu pare să înceapă vreo relație în viitorul apropiat, mai ales acum când a apărut din nou Sarah în peisaj. Relația dintre Felicity și Barry a fost una foste drăguță, între cei doi chiar exista acea chimie. Chiar dacă Ollie era foarte gelos pe el și nu-i plăcea să-l știe în prezența coechipierei lui, tot nu am făcut nimic să se apropie mai tare de ea, deși se vede de la o poștă că cei doi au sentimente foarte puternice unul pentru celălalt. Poate dacă Felicity își va găsi un nou iubit sau se va întoarce la Barry, va îndrăzni și Oliver să-și lase orgoliu la o parte și va prinde curaj să-i spună ce simte.

5. Jessica Pearson („Suits”)
Știm că Jessica este divorțată, deși doar fiind forțată de împrejurări a dezvăluit acest lucru, dar de atunci nu am mai văzut-o într-o relație amoroasă cu vreun alt bărbat. Cred că ar fi cazul să apară un gentleman și în viața acestei femei puternice, nu credeți? Acum că s-au liniștit și apele dintre ea și Harvey, după lupta pentru putere pe care o purtaseră atâtea episoade, cred că ar fi un moment foarte potrivit pentru ea să ia o mică pauză și să-și vadă de viața personală.

6,7. Matt Donovan și Rebekah Mikaelson („The Vampire Diaries”)
Poate sună ciudat, dar să știți că eu chiar îl admir pe Matt și mi-ar plăcea să-l văd și pe el alături de o femeie. Nu cred că a fost suficientă o singură excursie exotică cu Rebekah, pentru a recupera timpul pierdut timp de patru sezoane. Oricât de periculoasă ar fi situația, dacă ar simții prezența unei ființe umane în preajma lui, mi-ar plăcea să-l văd pe Matt și pe Rebekah împreună din nou.

8,9. Hanna Marin și Caleb Rivers („Pretty Little Liars”)
Cred că cu toții ne bucurăm pe de o parte că spin-off-ul serialului „Pretty Little Liars” a fost anulat, fiindcă Caleb va scăpa de bligațiile care-l țineau captiv în acel oraș înspăimântător și îi vom putea vedea din nou pe cei doi împreună. Mă gândeam totuși la încă o variantă – dacă scenariștii nu vor dori ca fostul iubit al Hannei să se întoarcă în oraș, oare cum va continua show-ul, cu cine va sfârși Hanna? Caleb este oficial unul dintre personajele pozitive ale acestui serial, fără antecedente de speriat, așa că mi-ar plăcea să se întoarcă și să îl vedem din nou interpretându-și rolul, alături de echipa din „Pretty Little Liars”.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.