February 13 | by Georgeta Paunescu
5 saruturi memorabile din seriale

Ca de Valentine’s Day, vă propunem o listă cu cinci săruturi pasionale și memorabile pe care le-am urmărit în seriale de-a lungul timpului. De asemenea, am pregătit și un video special care amintește momentele împărtășirii sentimentelor de către cele cinci cupluri. Fie că sărbătorim Valentinul americanilor, fie că ne place mai mult Dragobetele românesc, e bine ca, din când în când, să mai luăm o pauză de la rațiune și să dăm frâu liber sentimentelor.

Bones –  Booth și Brennan


Primul sărut pe care Brennan și Seeley Booth l-au împărtășit s-a desfășurat chiar sub vâsc, în episodul The Santa in the Slush difuzat în sezonul 3. Totuși fiecare dintre ei era îndrăgostit de celălalt de mai multă vreme, ba chiar au dezvăluit, în sezonul 5, că s-au sărutat înainte ca seria să înceapă, în timpul primei investigații pe care au desfășurat-o împreună.

The Office – Jim și Pam


După două sezoane de tânjeli după Pam cea logodită, în ultimul episod al sezonului 2, Casino Night, Jim și-a încercat norocul și a săutat-o pe aceasta, în ciuda faptului că, anterior, femeia i-a transmis că a înțeles greșit relația de prietenie dintre ei.

Castle – Castle și Beckett


Caskett, așa cum au fost numiți de fani, Richard Castle și Kate Beckett s-au sărutat pentru prima oară în sezonul 3. E-adevărat, doar pentru a-i atrage atenția unui agent de securitate, însă e clar că cei doi împărtășeau sentimente față de celălalt, deși Castle și le-a recunoscut de-abia la finalul sezonului.

Gossip Girl – Chuck și Blair


Cei doi s-au sărutat într-o limuzină, în sezonul 1, după ce Blair a aflat că iubitul său de-atunci, Nate, a înșelat-o. Și uite-așa, cuplul nou format a ținut telespectatorii în priză timp de șase sezoane.

Community – Jeff și Annie


Suspicioasă la început, Annie e cucerită de șarmul lui Jeff care, la rândul său, începe să desvolte o atracție deosebită față de ea. Primul sărut este împărtășit în timpul unei competiții de dezbateri, în sezonul 1, după care se instalează o stare de tesiune, Jeff încercând să o țină departe de el, mai ales datorită diferenței de vârstă. Situația celor doi este încă incertă, deși Jeff a devenit mai sincer în ceea ce privește exprimarea sentimentelor.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.