December 20 | by Patricia Cojocaru
10 comedii care au surprins in 2013!

Deși am fost forțați să ne descurcăm fără Louie (FX) timp de un an de zile, canalele au avut totuși multe alte comedii bune de oferit. Ce-i drept, cu 30 Rock nu ne vom mai întâlni niciodată, dar totuși 2013 a adus și câteva noutăți care s-ar putea să ne ocupe timpul multă vreme de-acum. În plus, din sezonul de toamnă n-au lipsit ambiția și nici creativitatea, așa că rămâne de văzut cum vor evolua scenariile anul viitor.

În cele ce urmează, am încercat să întocmim o scurtă, dar cuprinzătoare listă a celor mai bune comedii care au surprins publicul în 2013 și care sperăm să fie și placul vostru! E adevărat că atunci când vine vorba de a realiza un top despre comedii, criteriile sunt întotdeauna subiective. În fond, totul depinde de ce înțelege fiecare prin termenul de ”amuzant”. Tocmai de asta, mai jos veți găsi o enumerare, mai degrabă decât un ”best of”, ale acelor comedii a căror scenarii au spart gura târgului, sau cel puțin au încercat să facă o figură cât mai frumaosă! Sper totuși, că în cazul în care nu ați fost prinși încă în mrejele vreunei comedii, să vă gândiți la una care vi se potrivește în urma scurtei noastre intervenții.

1. Moone Boy (Hulu)


Cred că Mooney Boy este o surpriză formidabilă cu care 2013 ne-a luat pe sus la modul cel mai plăcut. Foarte puțini au fost cei care au auzit despre ea, dar totuși după ce i-au dat o șansă, au rămas impresionați. Acțiunea desfășurată în Iralnda și personajul lui Chris O’Dowd și-au găsit validarea binemeritată din partea publicului.

2. Arrested Development (Netflix)


Unul din show-urile care s-a folosit din plin de modelul creativ oferit de Netflix, a dat fără nici o îndoială rezultatele scontate. A fost bine scris și bine regizat, iar glumele cu siguranță de calitate superioară! Partea cea mai bună este că fiind distribuit de Netflix, poate fi revăzut oricând și de oriunde!

3. Enlightened (HBO)


Din păcate, serialul a fost anulat, dar conceptele stranii și în nici un caz lipsite de controversă ale lui Mike White chiar au reușit să combine drama, umorul, patosul și momentele dulci cu un umor englezesc aproape splendid. Greu de reprodus, ușor de adorat! Păcat totuși de anularea timpurie.

4. It’s Always Sunny in Philadelphia (FX)


Considerată de unii de departe cea mai subestimată comedie momentan în difuzare, Sunny a avut anul acesta parte de unul dintre cele mai bune sezoane de până acum. Și asta e mult de spus despre un serial care teoretic a exploatat deja toate elementele numai bune de pus la bătaie până acum!

5. Veep (HBO)

Serialul a devenit din ce în ce mai bun pe măsură ce s-a avântat în cel de-al doilea sezon și fanii genului cu siguranță îl apreciază. Mai mult, ceea ce contează este faptul că încetul cu încetul, serialul reușește să-și formuleze o identitate proprie!

6. 30 Rock (NBC)


Faptul că a reușit să treacă cu bine în sezonul din 2013 ne-a oferit o ultimă șansă pentru a ne lua rămas bun de la distribuția extrem de valoroasă. NBC n-a dus-o deloc bine anul acesta la capitolul comedii, așa că dispariția 30 Rock nu putea să fie de bun augur. Îi vom duce dorul!

7. Brooklyn Nine-Nine (Fox)


O comedie de-a dreptul reușită, care abordează o temă deloc ușoară pentru acest gen, comediile cu polițiști fiind astfel o provocare continuă pentru creatori. Dar totuși se pare că Brooklyn Nine-Nine a trecut cu bine testul timpului și ne-a impresionat, așa că o vom avea alături de noi multă vreme de-acum!

8. Bob’s Burgers (Fox)

Cu siguranță BB este cea mai bună comedie animată de pe Fox, cel puțin la momentul de față. Deși înainte sacada și părea că viitorul îi va fi incert, acum, cel puțin din punct de vedere creativ, aproape fiecare episod impresionează și-și lasă publicul cu un real sentiment de mulțumire.

9. Parks and Recreation (NBC)


N-am nici o îndoială că PnR a avut sezoane mult mai bune, dar 2013 nu a fost un moment sărac în evenimente amuzante. Mai mult, interpretarea lui Amy Poehler nu poate să lase publicul indeiferent. Parks a fost și rămâne o combinație demnă de luat în seamă.

10. The Goldbergs (ABC)


Din păcate, The Goldbergs n-a avut o viață tocmai ușoară și nici chiar impulsul oferit de Agents Of S.H.I.E.L.D. care este difuzat în aceeași seară nu l-a ajutat prea tare. Acțiunea însă este amuzantă iar conceptul care rezidă în spatele realizării ei mi s-a părut destul de interesant pentru a merita șansa unui al doilea sezon!

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.