December 23 | by Denisia Balauta
10 cei mai iubiti prostuti din seriale

Stăteam și mă tot gândeam că sunt multe personaje din seriale care deși par puțin mai prostuțe sunt foarte arătoase și de multe ori, datorită lor ajungem să urmărim unele show-uri, chiar dacă nu sunt ei protagoniști. În cele ce urmează vă voi prezenta o scurtă listă cu câțiva ”prostuți” foarte iubiți din serialele TV.

1. Jason Stackhouse – „True Blood”
Jason este minunat atât ca și actor, cât și ca aspect fizic. Deși rolul lui din aceste serial nu este unul de om inteligent, ci de un fel de manechin comic care nu gândește prea mult înainte de a acționa, e afemeiat și traficant de droguri (făcea afaceri cu metamfetamină), el se schimbă radical în sezonul 4 când devine polițist.

2. Penny – „The Big Bang Theory”
La prima vedere Penny părea a fi stereotipul unei blonde prostuțe, nu foarte serioasă, care avea o mulțime de relații numai cu bărbați neserioși. Deși nu se ridica la nivelul de inteligență al prietenilor ei – care erau cu toții oameni de știință, avea alte părți bune mult mai dezvoltate decât ale lor. Cu alte cuvente, în tot răul și-n bine, iar Penny e exemplul concret de ”ratată de succes”.

3. Eric Matthews – „Boy Meets World”
Eric era tipul chipeș din „Boy Meets World”, care mereu își aranja părul și la care trăgeau toate fetele. Pe parcursul serialului, acesta a devenit tot mai plin de sine, dar nu ne puteam plânge, fiind că cu cât era mai prostuț, cu atât era mai amuzant. Oricum nimeni nu a putut să-și explice faptul că a reușit să fie acceptat, totuși și la o facultate, Dl. Feeny cu atât mai puțin.

4. Brittany Pierce – „Glee”
Trebuie să recunoaștem că Brittany era prostuță de bubuia. Mă mir că reușea să se îmbrace singură. Își scria teme la școală doar cu creioane colorate, nu se spăla niciodată pe dinți și nu a reușit să absolve liceul, fiindcă rămăsese corigentă la toate materile. Deși era destul de inaptă din punct de vedere intelectual, vedea mereu numa calitățiile oamenilor, era mereu fericită și era o dansatoare foarte bună.

5. Michael Kelso – „That 70s Show”
Ce putem spune despre Michael Kelso? Doar că este extrem de prostuț și că se mândrește cu aceasta. Indiferent ce i-ai spune, el mereu te va crede pe cuvând, de multe ori va ajunge chiar și în spital în urma actelor sale de imprudență. Acesta avea mereu cele mai bune intenșăă și dorea doar să se simtă bine, nu contează dacă trebuie să treacă peste multiple obstacole pentru a-și atinge scopul.

6. Andy Dwyer – „Parks and Recreation”
Oh, Andy. El este ca un cățeluș foarte încântat de orice întruchipat într-un om. Nimic din ceea ce face nu are logică și este complet lipsit de bun simț. Are o imaginație foarte bogată, în schimb! Zile întregi își imaginează că este un agent FBI și mănâncă tot ce-i iese în cale (chiar dacă este toxic) și își ascunde facturile în frigider pentru a le știi în siguranță. Pe lângă toate acestea, el este o persoană foarte grozavă și gingașă, nu e de mirare că April s-a îndrăgostit de el.

7. Phoebe Buffay – „Friends”
Sitcomul include două personaje foarte prostuțe care sunt însă foarte iubite pentru simplul fapt că nu sunt deloc inteligente. Una dintre acele două personaje este Phoebe Buffay, cântăreața cu sufletul de aur. Lipsa sa de inteligență îi amuză foarte tare pe prietenii ei. Nimănui nu-i pasă că nu știe să rezolve o ecuație atâta timp cât le fredonează „Smelly Cat”.

8. Joey Tribbiani – „Friends”
Celălalt personaj iubit din acest sitcom este Joey pe baza căruia s-a făcut și un spin-off în care îi este prezentată viața de zi cu zi. Dorința acestuia este de a deveni un actor foarte renumit, dar își petrece întreaga zi doar stânf pe fotoliul său de piele. Este un bărbat foarte arătos și extrem de comic, care ne amuza cu fiecare cuvințel pe care îl scoate din gură și cu fiecare gest pe care-l face. Nu avem cum să nu-l iubim!

9. Homer Simpson, „The Simpsons”
Dacă credeați că voi exclude din această listă personajele animate, vă înșelați. Homer Simpson este exemplul celui mai iubit personaj prostuț. Dacă ai întâlni o persoană ca el în viața reală ai fi mai mult iritat decât amuzat, dar fiind doar un personaj animat nu avem cum să nu-l iubim.

10. Michael Scott, „The Office”
Michael Scott dă dovadă foarte rar de inteligență, exceptând momentele în care vine vorba de vânzări. În tot restul timpului, însă, este considerat ca fiind un adevărat bufon. În ciuda faptului că el e liderul Dunder Mifflin Scranton, Michael se comportă ca un copil, dar cu toate astea angajații îl respectă și-l iubesc.

Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.