December 30 | by Denisia Balauta
10 show-uri care au facut ca anul 2013 sa fie un an bun pentru televiziune

Acum când mai sunt doar două zile și anul 2013 se va încheia, m-am gândit să fac o scurtă listă a serialelor pe care el le-am considerat cele mai importante de anul acesta și care au reușit să facă din anul 2013 un an foarte bun pentru multe televiziuni, datorită seriilor, sitcom-urilor și reality-show-urilor difuzate. Voi începe bineînțeles cu serialul meu preferat – „Arrow” – iar mai apoi voi continua cu alte nouă, care cu siguranță și-au lăsat amprenta în sufletele noastre.

1. Arrow
Datorită lui Emily Bett Rickard – Felicity – a devenit show-ul atât de viziualizat. Aceasta, inițial trebuia să joace într-un singur episod, ca guest star, dar din cauza chimiei dintre ea, Oliver și Diggle, scenariștii au decis să o mai păstreze în echipă, fiind un personaj vital (mai ales pentru Oliver). În acest nou sezon de anul acesta au apărut o mulțime de alte personaje din benzile desenate „Green Arrow” – a cărui spin-off este serialul „Arrow” – care l-au făcut să devină tot mai captivant.

2. Boardwalk Empire
Cel de-al patrulea sezon al acestui serial a fost cel mai interesant și ne-a demonstrat încă o dată că în ciuda faptului că acțiunea se desfășoară destul de greu, în momentul în care are loc un eveniment important, scenele sunt de-a dreptul explozive.

3. Breaking Bad
Preaiubitul serial este nelipsit de pe buzele fanilor, chiar dacă s-a încheiat în această toamnă. Știm că va urma și un spin-off al serialului numit „Better Call Saul” în care îl vom revedea pe Walter White și pe alte câteva personaje din seria care a și-a pus amprenta în istoria serialelor.

4. Brooklyn Nine-Nine
Sitcomul prezintă viața unui detectiv al Departamentului de Poliție din New York, Jake Peralta și a superiorului său, căpitanul Ray Holt. Detectivii din acest sitcom sunt la înălțime, deși cazurile lor nu sunt mai mult decât o simplă muncă de birou.

5. Elementary
În cel de-al doilea sezon vedem că Watson nu mai este o simplă asistentă a lui Sherlock, ci este mult mai implicată ca până acum în investigațiile pe care trebuiau să le facă, luându-și mai mult rolul de partener-detectiv decât de un simplu asistent.

6. Justified
Povestea vieții lui Raylan Givens – care era un justițiar mai puțin obișnuit și a cărui stil controversat de șerif al secoului XIX în transformă în ținta perfectă a criminalilor, dar și a superirorilor săi – ne-a impresionat profund pe fiecare, după ce am văzut modul în care acesta lupta pentru a face drreptate în acea comunitate sărăcăcioasă din Kentuchy.

7. Masters Of Sex
Serialul nu a început în forță, dar cu toate acestea a avut un succes uimitor. Acțiunea se învârtea mai mult în jurul lui Masters și Johnson, care erau parteneri de proiect. Odată cu evoluția relației profesionale dintre ei au apărut și situațiile tot mai stânjenitare între ei, ceea ce ne-a captat și mai mult atenția.

8. Orphan Black
Protagonista din acest serial, Tatiana Maslany este uimitoare, fiindcă trebuie să interpreteze foarte multe roluri, având personalită diferite. Seria ilustrează viața unei femei care întâlnește rând pe rând câte o persoană care arată identic cu ea și află în cele din urmă că și ea este de fapt o clonă. Subiectul clonelor se dezvoltă rapid, iar întrebările și momentele cheie ale intrigii sunt atent introduse și rezolvate rapid, menținând astfel interesul publicului.

9. Person Of Interest
Geniul a tot ce este relaționat cu software-ul, Harold Finch creează pentru guvern o mașinărie care detectează actele teroriste înainte ca acesta să aibă loc. Cutia Pandorei a acestui serial a fost deschisă pe data de 11 septembrie anul acesta, iar acum nimeni nu mai știe ce să facă pentru a o închide din nou. Tot acest efort care este oarecum în zadar face ca această serie să fie tot mai captivantă, făcându-ne să o urmărim cu plăcere, episod cu episod.

10. Sleepy Hollow
Seria ne prezintă povestea detectivului Crane care sosește în regiunea Sleepy Hollow pentru a inevestiga niște crime făcute de un călăreț fără cap, care bântuia pe acolo noaptea, călare pe un cal negru. Partea impresionată din acest serial este cea în care Crane și Abbie lucrează împreună la un caz al Trezoreriei Naționale și încep să fie din ce în ce tot mai apropiați, încep să flirteze, dar nu uită să fie respectuoși și profesioniști.

1 Comment
Leave a Reply

— required *

— required *

Despre Noi
Iti oferim articole, recenzii (reviews) si stiri despre serialele tale preferate in fiecare zi. Afla totul despre serialele noi si in top, citeste recomandari si participa in comunitatea serialelor!
Seriale
Copyright © 2013-2014 - Seriale Punct Ro - Toate drepturile rezervate.